Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire fura?

Figyelt kérdés

Egy fiú, mikor vele vagyok, mindig nagyon közel áll hozzám, gyakran összeér a kezünk/vállunk. Ha ülünk, gyakran teljesen össze vagyunk simulva egymással a combunktól a vállunkig, és miközben beszélgetünk a fejünk közt csak pár cm van. Mindig van szemkontaktus, sokat mosolyog mindkettőnk, és elég lelkesen, gyorsan darálva beszélünk.

Viszont, mikor megölelem, akkor 1 mp után már abba akarja hagyni, miközben az előbbi pozíciókban 20 percet is eltölt.

Úgy tudom, nem tetszem neki, de szerintetek ezt most mire véljem?

18/l

2019. szept. 16. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem akarja hogy felálljon neki
2019. szept. 16. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ez lenne az oka, de érdekes elmélet.😅
2019. szept. 16. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Bejössz neki, az ölelést meg, 2 okból nem szeretheti, vannak antiszoc és germafób emberek, mindketten rosszul vannak az öleléstől. De az ésszerűbb megoldás az, hogy feláll neki.
2019. szept. 16. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Bejössz neki, nyugi, csak valamiért nem akarja...
2019. szept. 16. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Felteszem 13, 14 eves vagy csak nem akarod h tiltsanak
2019. szept. 16. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem tetszel neki.

Lehet hogy nem szereti az ölelést.

2019. szept. 17. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
Igen, a jó öreg merevedés. Közeledni akar hozzád, de nem akarja kimondani. Így próbálja ezekkel (amiket felsoroltál) jelezni a vonzalmát. Velem is volt ilyen. Első randi. Kézfogás, ilyen-olyan összebújás és nem tudtam mit kezdeni a ding donggal. ÉÉn is mikor öleltem a lányt kicsit tartottam az ülepemet tőle. Mert, ha észreveszi az nekem és neki is kínos lehet.
2019. okt. 3. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!