Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire fura?
Figyelt kérdés
Egy fiú, mikor vele vagyok, mindig nagyon közel áll hozzám, gyakran összeér a kezünk/vállunk. Ha ülünk, gyakran teljesen össze vagyunk simulva egymással a combunktól a vállunkig, és miközben beszélgetünk a fejünk közt csak pár cm van. Mindig van szemkontaktus, sokat mosolyog mindkettőnk, és elég lelkesen, gyorsan darálva beszélünk.
Viszont, mikor megölelem, akkor 1 mp után már abba akarja hagyni, miközben az előbbi pozíciókban 20 percet is eltölt.
Úgy tudom, nem tetszem neki, de szerintetek ezt most mire véljem?
18/l
2019. szept. 16. 22:14
1/7 anonim válasza:
Nem akarja hogy felálljon neki
2/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ez lenne az oka, de érdekes elmélet.😅
2019. szept. 16. 22:31
3/7 anonim válasza:
Bejössz neki, az ölelést meg, 2 okból nem szeretheti, vannak antiszoc és germafób emberek, mindketten rosszul vannak az öleléstől. De az ésszerűbb megoldás az, hogy feláll neki.
4/7 anonim válasza:
Bejössz neki, nyugi, csak valamiért nem akarja...
5/7 anonim válasza:
Felteszem 13, 14 eves vagy csak nem akarod h tiltsanak
6/7 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki.
Lehet hogy nem szereti az ölelést.
7/7 anonim válasza:
Igen, a jó öreg merevedés. Közeledni akar hozzád, de nem akarja kimondani. Így próbálja ezekkel (amiket felsoroltál) jelezni a vonzalmát. Velem is volt ilyen. Első randi. Kézfogás, ilyen-olyan összebújás és nem tudtam mit kezdeni a ding donggal. ÉÉn is mikor öleltem a lányt kicsit tartottam az ülepemet tőle. Mert, ha észreveszi az nekem és neki is kínos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!