Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú az osztályban aki nem hagy békén, mit tegyek?
Most kerültem új suliba és igyekeztem mindenkivel barátkozni és jófejnek lenni. A fiú eleinte normálisnak tűnt, de aztán elkezdett nyomulni. Mondtsm neki, hogy van barátom, de nem fogalokozik vele. Délutánonként is írogat, meg többször hívott, napközben ha lányokkal vagyok akkor odajön és a többieket ignorálja, csak hozzám beszél. Tudja melyik buszokkal járok és ő is mindig azzal megy. Ma én bent maradtam a suliba órák után mért később volt valami rendezvény, amire ha hazamegyek már nem érek vissza időben. És ő is ott maradt, és végül egy barátom bátyja bentmaradt velem plusz egy órát, hogy ne maradjak vele ketten.
A barátomnak nem tudom hogy mondjam-e hogy ennyore rossz a helyzet, mivel ő nem a mi sulinkba jár és nem akarom hogy rosszul érezze magát emiatt.
Nagyon igyekszem kerülni a fiút, de már szinte megijedek ha hozzám szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!