Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan néztek az osztályban egy lányra, aki sokat hízott?
Nagyon meghíztam, fél év alatt 64-ről 75 kilóra. És nagyon furán érzem magam a suliban a fiúk előtt, akikekkl jóban vagyok, nem tudok természetesen viselkedni, mert mindig azt látom - vagy csak képzelem? - hogy azt bámulják hogy milyen kövér lettem.
Hogy viszonyultok valójában egy ilyen helyzethez?
En gyogyszerek miatt híztam 20 kilot.
Az elején zavart,aztan beletörődtem,így az sem érdekelt,hogy mit szólnak.
De tudom,milyen érzés,amikor tini voltam elég husos s folyton zavart,hogy mit szólnak hozzá.
Sajnos aszem' elég sok idő kell ahhoz,hogy ezt lekűzd.
De ne feledd tuti van olyan osztálytársad,akinek tetszik a husi :)
Szerintem csak képzeled. Olyan ez mint amikor valakinek hirtelen totál új frizurája lesz, az első nap csodálkoznak rajta az emberek aztán utána hamar megszokják és fel se tűnik nekik. Annyi eltéréssel hogy fél év azért sok idő, ha közben minden nap láttak akkor lehet eleve fel se tűnt nekik. Pláne ha részben azért nőtt a súlyod mert amúgy is nőttél.
Szóval ne zavarjon, ne foglalkozz vele :) Meg ha még nem teszed járj el edzeni, az ártani sose árt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!