Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova írjam neki, hogy boldog szülinapot?
Oké. Lehet hülyén hangzik, de nem tudom!^^" tavaly jártuk ugyanarra az edzésre. Csak pár szót váltottunk az év alatt. Mostanra már köszönő viszonyban vagyunk. Bár gyakran zavarba jövök mikor meglátom és inkább elfordítom a fejem.. Még tavaly bejelöltem facebookon, illetve év vége fele egy hülye indokkal ráírtam.Akkor nekem egyértelmű visszautasítás volt hogy igazabol utana ő nem keresett..illetve már akkor is szűk szavú volt, mintha nem akarná tovabb vinni a beszélgetést. A nyáron bejelöltük egymást instán, de azt is én kezdeményeztem.
A kérdésem tehát ezek után még hülyébbnek hangzik..lassan itt lesz a szülinapja. Akarok írni neki, de úgy érzem nem vagyunk olyan jóba, hogy írjak a facebook falára. Privátba meg..nem tudom. Az is túl személyes. Valaki tud tanácsot adni? Vagy ne rohangáljak olyan után akit úgy se érdeklek?
Én 18/l. Ő 17/f
Ha nagyon akarsz, akkor írj az üzenőfalára. Simán "Boldog születésnapot!" és ennyi, semmi emoji meg cukiskodás meg akármi nem kell hozzá. :D
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem érdeklődik irántad, szóval ja, én azt mondom, hogy ne fuss utána, nem érdemes. De a születésnapjára ettől még írhatsz, abban nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!