Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent.
Van egy lány aki nagyon de nagyon tetszik, sőt bele is szerettem, de a szülei nagyon féltik mindenkitől főleg tőlem, nem tudom hogy miért de már első látásra se voltam szimpatikus nekik, nem lakunk messze egymástól úgy kB 2-kmh-re,csak beszéltem a lánnyal de még nem mondtam el hogy szerelmes vagyok bele, nem szoktam látni mert nem engedik a szülei sehova, közösségi oldalon is beszélgettem vele de egy szia után le tiltott azt mondta a barátnője hogy a szülei mindent látnak a közösségi oldalán. El szeretném mondani neki hogy szerelmes vagyok bele és hogy járjunk de ha nem engedik a szülei sehova és közösségi oldalon se tudok írni akkor hogy mondjam el neki?
Bocsánat ha össze vissza írok és a helyes írásért is bocsánat
Kicsit regimodias de talan probalj a szuleivel beszelni, mutatkozz be es kerd el toluk a lanyt randira. Bizonyitsd be hogy rendes vagy, ne kapkodj nem kell egybol osszejonni csak talalkozzgassatok eloszor.
Vagy ha veletlen talalkozol a lannyal akkor szolotsd le, hivd el valahova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!