Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajanlotok csokolozas elott, kozben?
Mielőtt elmentem a randira, mindig fogat mostam, de utána nyugodtan lehet rá enni meg inni. Ez azért, hogy tiszta legyen a szád, de ugyanakkor ne az a tömény mentolos, éhgyomor hatás legyen.
Közben pedig azt ajánlom, hogy ne görcsölj rá. Képzeld azt, hogy ez már nem az első és jönni fog magától. Meg amúgy ugyanolyan az első is, mint a többi, talán annyiban jelentős, hogy ez az első lépés a többi felé. Meg lehet, az elején nem leszel olyan, mint akivel már rég megtörtént, de ez nem is teljesítményre megy. Csak át kell magad adni az érzésnek.
Ja és hogy ne legyen kellemetlen a helyzet, azt ajánlom, hogy miután közeledtek egymás felé és tuti nem fejeltek össze (:D), akkor csukd be a szemed és koncentrálj a csókra. Ne pedig kifelé sasolj, mert az elég kellemetlen tud lenni.:D
Koszonom a 2.-nak:)
#3-as fiunak a feneket? :DD
Szájszag ellen: fogmosás, rágó, szájvíz, tictac
Csókolózás közben én a srác tarkóját fogom, a hajába beletúrok, az arcát fogom, esetleg a mellkasát
+csók tipp: nyald meg a felső ajkát, a fogsorához ne érj hozzá, szinte hegyes legyen a nyelved xd najó ezt nehéz körülirni, de ezt a trükköt sokan dicsérték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!