Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozi csokolozas?
a pasimmal voltam moziba es az egesz filmen vegig csokoloztunk meg simogattuk egymast es a vegen beszoltak nekunk az ilyen aki ezert beszol az ugy normalis?
17L
Egy moziban kulturáltan illek, kell viselkedni.
Igen, normális az, aki "beszólt"..
Én is beszóltam volna.
Azt hiszitek, hogy halkak és észrevétlenek voltatok, pedig nagyon nem.
Ültem már úgy moziban, hogy hallottam, hogy négy sorral mögöttem hogy cuppognak. A mozi nem erre való, ne tegyétek tönkre más film élményét.
18/L
Mindennek meg van a helye, szerelmeskedni rohadtul nem a moziban kell! Én szóltam is volna a mozisoknak, hogy ez a helyzet, mert sok helyen amúgy be van kamerázva a moziterem és az ilyen embereket kivágják... (Leginkább külföldön de itthon is párról tudok mert ismerősök ott dolgoznak)
Rakjatok be otthon egy filmet és utána reszelhettek mint a nyulak de mások filmes élményét ne rontsuk már el a cuppogásotokkal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!