Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
Jófej, vicces, karizmatikus, magabiztos vagy.
Mondjuk jófejnek nem kell lenni ha ribizlik után kóslatsz, mondjuk a normális lányok egy része is szereti a bunkókat...
De a lényeg az utolsó 3 amit írtam konkrét szöveg nincs
2/14 anonim válasza:
Én úgy tudom, a "szia cica, van gazdád?" a népszerű azóta is.
3/14 anonim válasza:
Semmi felejtsétek már el ezeket a csajozós szöveget.Egyik ember sem ugyanolyan,nem fog bejönni az XY-nál ami bejött Z-nél.Legyél kreatív és spontán,ha bejössz a lánynak akkor alapból nyert ügyed van.Na meg elég kiábrándító,ha minden2.lánynak ugyanazt a szöveget mondod.
4/14 anonim válasza:
"Szia, van kedved automatásat játszani? Benyelhetnéd a huszasomat"
Csajozós szöveg nincs, azzal csak azt éred el, hogy idiótának fognak tartani.
5/14 Jsbsnaj válasza:
"szia cica van gazdád?" vagy a "tecccel járunk?" az új hülyesége a 10b éveseknek
6/14 anonim válasza:
a "teccő ge ci kőkóla", meg a "gyüssz topogni gecó" vótmá? :D
7/14 anonim válasza:
#3-al teljes egyetértek. Lány vagyok.
8/14 anonim válasza:
Szia, bocsi te nem egy kisértetház vagy?
Mert sikítanék miután beléd mentem.
Bocsi te nem a kislábujjam vagy?
Mert megnyomnálak minden bútoron.
Garantált siker lesz ha ezeket használod!
9/14 anonim válasza:
"30 éves vagyok drogfüggő, AIDS-es, és havi 450-et keresek." Ez mai csajozós szöveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!