Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol ha egy lany bikiniben/fehernemuben rak ki kepet Instagramra?
Tipikus undorító begyoposodott magyar gondolkozas! Először is megkérdezném hogy miert érdekel ?
Másodszor pedig ha egy felnőtt nőről beszeleunk ( egyébként nem értem hogy miert csak nőkre irányul a kérdés illetve a válaszolok am nem értem hogy akkor a ferfiak akik fürdőruhában/fehernemuben raknak ki kepet az nem ugyan az ?ok nem mások figyelmet keresik már?)egyébként kerdezd meg az illetőt azt az adott szemelyt hogy ő miert rak ki pont ilyen kepet. Mert nekem van kint furdoruhas képem és akármilyen hihetetlen nem engedem mindnekinek hogy kövessen csak a közeli ismerosok látják tehát nem, nem pasit akarok vagy figyelmet magamnak vagy több követot szimplán egy jó emlék és elsősorban NEKEM tetszik a kep akkor miert ne raknam ki az ÉN oldalamra?
A magyarok azért maradnak sikertelenek az életben mert rögtön rosszindulatuak akar ismeretlenül is és mert mindig minden körülmények között csak azzal foglalkoznak hogy ki miert mikor és hol .
11...
"Nem mehetsz egy kikopott, régi darabban, mert az vadidegen emberek meg fognak nézni"
Emberek, és azok nem csak a férfiak :D Megnyugtatlak, nő-nő között is megy a kritizálás, és az orra alatt elsusmogott "hát ez meg hogy néz ki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!