Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok ti, hogy élnétek meg ezt a jelenetet, ha veletek és a párotokkal történne?
https://www.youtube.com/watch?v=_6Ek6Ljc_Ok
Fiúk, ti is inkább menekülnétek, ha a lány apja rajtakapna titeket? Megalázónak éreznétek a párotok előtt? Meg tudnátok utána bocsátani az apának, vagy bennetek maradna utána a tüske, hogy ilyen hülye helyzetbe hozott?
Lányok, nyilván féltenétek a párotokat, de valahol nem lenne szexi és imponáló látni, ahogy egy ilyen jelenetet lezavarna miattatok? Vagy inkább csorbulna a tekintélye a szemetekben?
3 éve áthívott egy csaj hogy aludjak nála (apjával lakik csak) mert hogy az apja elment a haverjaival bulizni és nem jön haza egész este.
Kb hajnal 2 fele neki kezdtünk volna a témának mikor hallottuk hogy nyitódott lent a bejárati ajtó (emeletes kertesház) kimásztam az ablakon, a csaj szobája alatt volt a konyha és annak az ablakpárkányára léptem rá ami le volt fagyva és lecsúsztam róla olyan seggest vertem a betonon még mindig emlékszem az érzésre xD
Aztán kiugrottam a kerítésen és sprint hazafele.
Ja és tökre felesleges volt az egész produkció mert utána bemutatott az apjának 1-2 hét múlva és csak röhögött hogy milyen balf*sz vagyok hogy elmenekültem meg ilyenek, azóta szoktam beszélni az apjával ha összefutunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!