Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú egyforma?
Én egy normális egy kicsit helyes, fiú havert keresek, de minen fiú egyből d@gni akar meg ilyenek.Mit csináljak? Olyan fút szeretnék akinvel mindent meg oszthatok, és ő is meg oszt vlm mindent. Inkább mondjak le az ilyenről? El tűntek a normális fiúk a világból?
L
Erről a volt barátnőm jutott eszembe. :)
Azt mondta, hogy nagyon fél elveszteni a szüzességét, lehet hogy sosem fog készen állni rá. Én megígértem neki, hogy ha kell, inkább szűzen halok meg én is, ő fontosabb számomra. Azóta más pali fogdossa. :)
Ezt még 2 dologgal tudnám kiegészíteni:
1. Ritka a barátság két nem között,így ne csodálkozz,ha egy fiú többet akar. Most nem a szexről beszélek,hanem párkapcsolatról.
2. Akikről te írtál,azok gyökerek. Imádom a melleket, a fenékről nem is beszélve,de soha nem voltam olyan tapló,hogy random lányoknak ilyen kérdéseket tegyek fel. Se nem tekintem tárgynak őket. Párkapcsolat centrikus vagyok, így soha nem fog hasonló elhangzani a számból. Ha mégis,akkor szégyellném magamat,hogy egy lánnyal így beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!