Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindig az orrom alá dörgöli ha jobb egy játékban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Például azt szokta mondani hogy rossz vagyok tetrisben pedig csak most kezdtem ő pedig egy éve játszik. Privátban elmondom a többit is, csak nem akarom hogy észrevegye hogy róla írok mert ő is fent van gyakorin.2019. aug. 18. 12:29
1/8 anonim válasza:
Akkor legyél jobb az adott jàtékbsn.
3/8 anonim válasza:
Mond el neki, hogy zavar. Gondolom nem egy profi a barátod, ezért akit elver azt picit "megalázza". Ha folytatja, akkor nem tiszteli az érzéseid, inentől a te dolgod a következő lépés...
4/8 anonim válasza:
Mutass neki egy olyan játékot amiben te vagy profi, és amikor győztél te is csináld azt amit ő veled. :)
5/8 anonim válasza:
Vedd meg a Tekken 7-et, menj Eddy-vel, használd csak a rugásait és jóformán nyertél is.
Dorya!!!
6/8 anonim válasza:
1. Beszélj vele, hogy kicsit komolyodjon meg.
2. Ha ez nem segít, akkor keress olyan barátot, aki érettebb egy 8 évesnél.
8/8 anonim válasza:
Figyu, csak poénból mondja! Szerintem büszke rá, hogy egy év gyakorlás után végre másnak is megmutathatta tudását. Örül neki. Meg amúgyis: egy kis játékos csipkelődés nem árt egy kapcsolatnak. Biztos te is szoktad piszkálni apró dolgokkal. Persze ha null-huszonnégyben ezt mondogatja és más dolgot nem igazán tud felhozni saját magával kapcsolatban és ez téged zavar, akkor ideje váltanod, te lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!