Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Azt érzem,hogy mindegyik lány szebb nálam.

Nekem nincs modell testalkatom,se makulátlan arcom.

Mindenki megy bulizni meg inni.

De ha én elmegyek akkor egyszerűen nem érzem jól magam.

És a többi lány sminkeli magát és botvékony és ezért én nagyon csúnyának érzem magam.

Mit tudok ez ellen tenni?

16/L

2019. aug. 17. 00:03
 1/5 Somebody998 válasza:
100%

Szia!

Nekem kifejezetten nem tetszik az ha valaki sminkeli magát. Jobban szeretem azokat a lányokat akik mutatkozni mernek smink nélkül is mivel az önbizalomra utal.

A botvékonyság meg szerintem van akinek tetszik, van akinek nem (nekem személy szerint nem). Ami az arcot illeti, most vagy a serdülő kor közepén, ilyenkor csontosodik az arc a legtöbbet illetve jönnek elő pattanások stb.. Ez ellen nem lehet sokat tenni(kivéve a smink ugye).

Szerintem felesleges a kinézeteden stresszelni, ez később depresszióhoz vezethet. Nem hiszem, hogy te csúnya lennél :)

17/f

2019. aug. 17. 00:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van,csak így is kevés önbizalmam van és az ilyen lányok miatt még annál is kevésbé lesz szóval mindig bennem vam ez az érzés.
2019. aug. 17. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Néhány részében teljesen hasonlóan érzem magam :/

Először is fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Esetleg tűzz ki magad elé egy elérhető célt, pl lehetsz sportosabb ha mondjuk hetente eljársz edzeni. És ha látod, hogy alakul akkor az jó hatással lesz az önbizalmadra és az önbecsülésedre is. Hiszen a szépség belülről fakad :)

Én viszonylag vékony vagyok (bár magamon látok felesleget) de hidd el, nem az az egészséges amit néhányan "képviselnek". Nem attól lesz valaki az ember, hogy 16-17 évesen kórosan sovány és 10 kg sminkkel az arcán megy lerészegedni... Na ez az, amit nagyon nem kell követni. Aki pedig mégis ezt teszi az meg is érdemli azt a társaságot.

Az arcod nem makulátlan? Háát hány tini van, aki ennek az ellenkezőjét mondhatja? Elenyésző a számuk. Sajnos nekem több pattanásom is van, és már jó ideje tart nálam ez az időszak de hát ezen is túl kell esni. Kipróbálhatsz arctisztítókat vagy valami kenőcsöt, ami használ esetleg.

A sminket illetve egy kis alapozó elfedi a hibákat is és ha még egy szempillaspirált hozzá dobsz, máris más lesz az összkép. Nem kell nagyban sminkelni, de ennyit kipróbálhatsz hátha bejön neked is.

Az ivást és bulizást meg nem értem miért verik ilyen nagy dobra, főként a kisebbek. Érdekes módon én eddig soha nem részegedtem le a barátaimmal és szerintem alkohol nélkül is lehet jól érezni magunkat. Persze néha belefér 1-1 ital, de ennyi.

Ne szégyelld magad azért, amiért kitűnsz a sorból. Hiszen tudod.... lehet, hogy a sorral van probléma :D

Legyél önmagad és vállald nyugodtan a "hibáidat" is. Az ilyen emberekre lehet felnézni most már a mai fiatalok közt

17/L

2019. aug. 17. 00:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Megpróbálom elfogadni magam.

2019. aug. 17. 00:27
 5/5 anonim válasza:
2019. aug. 17. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!