Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar tőlem? Akar egyáltalá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Akar egyáltalán valamit? Bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki olyanokat ír hogy jól nézek ki meg ilyenek, és ezek alapján azt feltételezem hogy bejövök neki, de régen beszéltünk már és nem merek ráírni. Legutóbb akkor írt amikor be volt rúgva, na ebből meg egész másra lehet következtetni. Nekem bejön de nem tudom ezeket felismerni, hogy akkor ő most mit is akarna. 17L 20F
2019. aug. 15. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van csaja akkor nem hiszem, derisd ki valahogy.
2019. aug. 16. 00:19
 2/10 yudiol328 ***** válasza:
100%
Hát ha írsz kicsit részletesebben akkor szívesen elmondom a véleményem
2019. aug. 16. 02:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs barátnője, mert nem láttam vele közös képet, meg semmi erre utaló jelet. Meg gondolom ha lenne neki akkor nem írná nekem hogy jól nézek ki. Igazából annyi ez az egész hogy egy városban lakunk, beszéltünk néha messengeren és amikor beszéltünk akkor rendes volt. Meg ugye amiket ír, hogy jól nézek ki, nem tudom azért írja mert tényleg úgy is gondolja vagy hogy ő mindenkivel ilyen.
2019. aug. 16. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tul sokat irja akkor csak arra kellesz neki,de ha eloben is latni akar es beszelni akkor lehet h erdekled.Elso fiud lenne?
2019. aug. 16. 20:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, még nem volt barátom, épp ezért is tartok tőle. Nem tudom mik a szándékai. Lehet vele normálisan is beszélni, és egyszer már szóba jött a találka, de végül nem lett belőle semmi.
2019. aug. 16. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta le?Miert nem jott ossze?
2019. aug. 16. 21:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem volt kimondottan megbeszélve hogy hol és mikor, csak mondta nekem hogy találkozhatnánk és meg mondtam igen. És csak ennyi.
2019. aug. 16. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azota irtal neki h xy helyen x idoben raersz?Megihatnank egy uditot,teat stb v ehetnenk x dolgot..
2019. aug. 16. 21:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem, mert azt hittem majd ő ír. De úgy hiszem ez már nem jön össze. Én tartok ettől, és félek hogy csalódás lesz.
2019. aug. 16. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahol el kell kezdeni, tapasztalatnak minden féle kép jó lesz ha mása nem is. Ne legyen igazam...
2019. aug. 16. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!