Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetek a crushomnak, ha lefogyok és szebb leszek? 17/l
Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Egyszer beszéltem még csak vele:D
Van rajtam 10 kiló plussz, ha lefogyok, kiszedem szépen a szemöldököm(most sem durva csak még nem volt szedve, vannak kiálló szálak), a hajam roncsolt végét levágatom, stílusosabban öltözködöm, akkor tetszhetek neki?
Ezeket nem csak miatta akarom persze megcsinálni.
Úgy értem a kérdést, hogy az első benyomás nagyon számít? Ha szebb leszek is ugyanolyan nyominak fog tekinteni, mint előtte? Az arcom sajnos nem annyira szép, de szerintem nem vagyok csúnya, csak átlagos.
Soha de soha, ne egy fiu miatt otlozz fel, vagy "szepitsd ki magad". Ha teszed azt csakis magadert!
Mert persze ha jol erzed magad a borodben, ugy gondolod hogy szebb vagy es a euhaid is kifejeznek teged (mert ez az amit stilusnak nevezunk nem azt hogy masokat kovetsz) akkor egyertelmuen magabiztosabb leszel, es a magabiztossag vonzo.
Szoval ha igy vesszuk igen leheg jobban fogsz tetszeni a fiunak, de tenyleg ne hozza igazodj, a kulso megfog a belso megtart ez mindig igy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!