Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Nem. Senkit se érdekel. Lesz még sok.
3/11 anonim válasza:
Nem, én 17 voltam, mikor először csókolóztam. Persze akkor kicsit aggódtam én is, hogy mi lesz, ha sose fogok senkivel, de ne érezd magad emiatt kellemetlenül, majd jön, amikor jön.
4/11 anonim válasza:
Nem. Nekem is 16 évesen volt az első rendes csókom. :)
5/11 anonim válasza:
Nekem hamar volt első szájrapuszim, de végül rendes csók csak 18 évesen. Szóval ne aggódj ezen, nincs ebben semmi baj. Akkor csináld amikor jól esik
6/11 anonim válasza:
Jaaaj hogy mennyi ilyen kérdés van :)
Nem nem gáz,akkor kell megtenni amikor úgy érzed hogy elérkezett az ideje. Viszont hasznos tanácsként olyannal tedd meg először akit tényleg szeretsz mert hanem (szerintem) nem olyan jó.
7/11 Csicuki válasza:
Semmi probléma sincs vele, jön magától.
8/11 anonim válasza:
örulj neki legalább nem kell eltűrnöd még egy embert az életed során legyél szabad amíg az lehetsz nem gáz amúgy.
#stillnotgetbitten
9/11 anonim válasza:
Nekem 18 évesen volt az első és egyáltalán nem érzem magam gáznak, inkább örülök, hogy vártam és így olyannal történt, akit akkor tényleg szerettem :)
10/11 anonim válasza:
Dheogyis:D a csókot nagyon nehéz elrontani, ne parázz rá, nekem is sikerült 13 évesen nyelveznem valakivel akkor neked is fog 16 évesen:) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!