Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van okom parázni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom parázni, hogy béna leszek előszőr?

Figyelt kérdés

A jelenlegi barátnőm már nem szűz,én viszont még az vagyok,és már 1-2 dolgot túl vagyunk,de még nem feküdtünk le. Azon parázok,hogy neki már van a sz*xben tapasztalata,nekem még semmi és ,hogy "béna" leszek első alkalomkor.. Szerintetek van okom aggódni ezen? Vagy ne spilázzam túl ezt a dolgot? Tudja,hogy még szűz vagyok.

valami Vélemény a dologril? :D

(Ő 18/L én 15/F)

2016. máj. 26. 00:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyiért adsz abból a szerelmi elixírből amivel szüzen elhódítottál egy 18 éves lányt?
2016. máj. 26. 00:47
 2/11 anonim ***** válasza:

1. a béna szóhoz nem kell idézőjel, semmi érteme

2. ha tudja hogy az vagy és semmi sem változott mi a lófütykösért parázol? örülj hogy valaki olyan tör be téged aki elnézi majd a hibákat

2016. máj. 26. 00:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül leszel béna. Mi is szüzek voltunk a pasimmal mikor elõször lefeküdtünk és fenomenális volt. Nem értem miért aggódtok annyira emiatt

A szex 2 embertõl függ. :D

2016. máj. 26. 10:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondd meg, hogy 15 éves szűz fiúként, hogy a mocskos életbe sikerült egy 18 éves csajt befűzni? :D

Páwa vagy?

2016. máj. 26. 13:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Pff nem nehez xD nagyon nem! Ismerek olyan csajt aki 20 evesen beleszeretett egy 14 eves sracba szoval csak meg kell talalni azt :D

Ne felj hidd el hamar el fogsz menni de ha normalis meg fogja erteni aztan utana mar konnyebb lesz :D ne felj semmit

2016. máj. 26. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:

magyarazzatok már el mi a nehéz 15 eves szuzkent egy 18 éves lányt befuzni xd 1

ugyan nem 15 de 16 evesen simán befuztem egy 18 éves hivatásos modellt és nem vagyok pawa xd ti vagytok bénák xd

2016. máj. 26. 15:08
 7/11 Andicika ***** válasza:

Ha tényleg szeret akkor elnézi a bénázásod, vagy épp hogy nem bénázod el nem tudom.

A lényeg hogy a szex nem feszület verseny hanem élvezet. Nyugodj meg, attól megnyugszol ;)

2016. máj. 26. 16:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást,az útobbi napon elég sokat beszéltünk erről és végülis még nem feküdtünk le,de azt mondta,hogy ő nem is várja el azt tőlem,hogy "húú de profi legyek" és rájöttem,hogy igaza/igazatok van,lényeg h mindketten élvezzük,és hogy kellően lazuljak be hozzá.. :D

Ja,és nem-nem vagyok páwa,egyszerűen csak összepasszolunk:)

2016. máj. 28. 00:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Viszont elfogadnék 1-2 tanácsot tőletek (ha nem nagy gond..),hogy végülis hogy próbáljam neki is élvezetessé tenni ezt az egészet,hogy ne csak az lebegjen a szeme előtt,hogy még szűz vagyok,és hogy mennyit bénázok..persze ez rajtam,illetve rajtunk áll,de azért 1-2 jó tanácsot elfogadnék :))
2016. máj. 28. 01:50
 10/11 anonim ***** válasza:

gondolom ha már tapasztalata akkor ő is tudja de neked is fontos tudni hogy az együttlét minden a másik a lényeg, hogy ő érezze magát jól és ez oda-vissza, ezért próbálj nagyon figyelni rá, figyeld a jeleit, mikor mit élvez

ui.:az előjátékot ne spóroljátok ki

2016. máj. 28. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!