Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melletekkel, vagy feneketekkel vagytok jobban megelégedve? Milyen lenne mindkettőből az ideális?
Mindkettővel a fenekemet imadom úgy ahogy van nagy kerek izmos feszes (sport) a mellem is nagy van tartasa az izom miatt ami alatta van de lehetne kisebb szerintem bar igy sem rossz
16/l
Nekem két testrészem olyan, amivel meg vagyok elégedve: a melleim nagyok és feszesek, a fenekem kisebb és kerek.
Cserébe viszont bűn ronda vagyok.
Semmi sem tökéletes:)
(a barátomnak tök jó vagyok)
Bocsánat hogy beletrolkodok a beszélgetésbe! De azoknak a lányoknak akik nincsenek magukkal megelégedve azért lenne egy üzenetem:
Lehet hogy csúnyának látod magad de hidd el hogy van aki pont azt fogja keresni ami rajtad van😊!!
Én pl a teltkarcsú lányokat szeretem akiket néhányan lekövéreztek meg hasonlók...
31/f
Nekem igen nagyok a melleim - egyesek szerint hatalmasak- egy kicsit lógnak, de velük maximálisan meg vagyok elégedve.
A fenekem ezzel szemben kicsi, és elég lapos - ez nem tetszik.
Egyikkel se teljesen, de a mellem jobban tetszik.
80/B méret, pont akkora, hogy messziről is látni lehessen, de nem fáj tőle a hátam. Baj vele annyi, hogy striás (gyorsan nőtt meg ekkorára), oldalra áll, a jobb egy picit lejjebb van, nem szimmetrikusan a mellbimbóim, és a bimbó körül, meg a mellem alján, oldalán, és között idegesítő pehelyszőrök vannak.
A fenekem pedig túl nagy, túl puha, mindig megbámulják, otthon tapiznak, csapkodnak (hiába mondom, hogy Ne🙄), striás, pelyhes ez is. Meg felesleges ekkora fenék a felsőtestemhez, meg úgy ámblokk úgy nézek ki szerintem, mintha egy 55-60 kilós nő felsőtestét össze rakták volna egy 80 kilós lábaival, ezzel létrehozva a káoszt, ami vagyok. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!