Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet ezzel a verssel szakítani?
Tagadom, tagadom, tagadom, hogy valaha is jártam volna teutánad.
Tagadom, tagadom, tagadom, hogy szívem érted epeszti a búbánat.
Tagadom, hogy csókot adtam, százat is egy végből.
Letagadom még a fiastyúkot is az égről.
Tagadom, tagadom, mindhalálig tagadom, egy szó sem igaz az egészből.
Az igaz, az igaz, hogy a nótát szeretem, és egyszer egy csillagra néztem.
Az igaz, az igaz, elbűvölte a lelkemet, végképp a bolondja lettem.
Szerelmetes nótaszóval csaltam le az égről.
Hazug volt a csillagfényes mosoly a szeméből.
De én nem búsulok, csak egy kicsit belehalok.
Ennyi igaz az egészből.
Nos, nem túl kegyes felé... szerintem túl őszinte.
De ha úgy gondolod, hogy ő ilyen verset érdemel... csak te tudhatod.
De ha már szakítasz vele, személyesen tedd... szerintem azért annyit mindenki megérdemel.
Nekem nem tetszik a vers, de ha ez a cél, akkor tökéletes.
Másfelől viszont csak akkor szakíts így, ilyen stílusban vele, ha utána azt akarod, hogy senkiben se bízzon meg, mert fél, hogy majd az is csak hazudni fog neki.
De ha ő megcsalt, vagy valami ilyesmi, akkor megérdemli, nem?
Viszont ha tényleg nem tett semmit, és te vagy az ok, amiért szakítotok, akkor túl durva lenne.
Milyen a lány?
Jó bizony!
Ezzel beismered, hogy csak játszottál vele, becsaptad szerelmet hazudva neki, tehát egy szavahihetetlen bunkó leszel szemében, amit esetleg széles körben is terjeszt majd rólad.
Sőt, még ahhoz is gyávának fog tartani, hogy a szemébe mondd: "ami volt, elmúlt, igaz sem volt!".
Nekem epp az jon le belole h a csillag az az a csaj is hazug volt :D de a fene se tudja ...
Jobban partolom azt a szakitast amikor konkretan elmondom h mi a baj :D
Meg ha mar valakivel komoly indok miatt szakitok es nem erzek iranta semmit akkor meg nem er nekem annyit a csaj h verset irjak neki 😅😅
Jézus ez irtó szánalmas!!!!!
Kérj tőle találkozót és mondd meg neki 🤦♀️🤦♀️
Éreztem én, hogy a szöveg túl intelligens, népies és dallamos egy olyan emberhez, aki így akarja a szakítást elodázni. Nézzetek utána, ez egy népdal.
A népdal - mint neve is mutatja - éneklésre való és nem szakításra. Majd ha tisztességgel elengedted a kedvesed, akkor énekelgesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!