Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így viselkedek egy lányal akkor ez be fog jönni nekik vagy legyek még flegmább?
Igen, csajfüggő, hogy kinek mi jön be. Nekem pl. jobban bejön, ha egy pasinak nincs akkora arca, hogy nem fér be tőle az ajtón. A magabiztosság és az önteltség két különböző dolog. Plusz utálom a fellengzős gagyi dumát, sokkal szexibb ha egy férfi intelligens, tájékozott, mindenről lehet vele beszélgetni. De a legfontosabb, hogy legyen figyelmes, érdeklődjön irántam és a hobbijaim iránt. (én pl. imádom az állatokat, nyilván fontos számomra, hogy a párom is állatbarát legyen) Meg ha randin vagyunk ne telefonját nyomkodja...
Az se teszik, amikor egy fiú dicsekszik, hogy ennek így verne be az arcát, annak úgy pff... dumálni nagyon könnyű. Csak a buta lányok dőlnek be a szép szavaknak. Majd ha tettekkel igazolja valaki, hogy nagyfiú, majd ha képes megoldani problémákat, majd ha tud civilizáltan, intelligensen, felnőtt módjára viselkedni, akkor tisztelni fogom. A verekedés inkább gáz mint férfias. Óvodában, kocsmában és börtönben szoktam verekedőket látni :D
A vagányság egy más kérdés. Vagány az, aki mer kockáztatni a józan ész keretein belül. Nem fél visszavinni a boltba egy rossz terméket, megmondani a pincérnek, ha rossz ételt hozott, rászólni a moziban a hangoskodókra, tudja mikor lehet gyorsan hajtani a kocsival stb. :D Szóval nem egy tutyi mutyi alak. Emellett növeli a vagányságot, ha érdekes randikat szervez, különlegesek a hobbijai.
A "csajozógép gyerek" meg egy vicc :D ugyanmár, milyen csajok lehetnek azok, ha így jönnek mennek? Nem valószínű, hogy intelligens, érett nők, akiket az ember megtartana magának vagy boldog párkapcsolata lehetne velük. Elárulom a szex is sokkal jobb, ha van benne összhang. Az összhanghoz viszont tanulni kell egymást. Ha valaki csak váltogatja a partnereit ugyan tanulhat 1-2 trükköt, de kb. ennyi.
A humorérzék egyébként sokat számít. Nem is tudom mit kezdenék, ha a párom nem próbálna mindent elviccelni. Még a legrosszabb dolgok is sokkal elviselhetőbbek így.
Én egyébként nem ismerek olyan nőt a környezetemben akinek a felgma, nagydumás fiúk jönnek be, őket inkább kiröhögni szokták. Bár mi már nem ez a korosztály vagyunk, ez is igaz. 25/L
"Barátnőt szeretnél, normálisat?"
Akkor tégy meg mindent, hogy te is normális légy, normálisan viselkedj!
Ha csak megjátszod magad és nem önmagad adod, akkor a lányok hamar rájönnek a turpisságra - és átejtési szándékod miatt elzavarnak a Halál nemiszervére,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!