Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha így viselkedek egy lányal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így viselkedek egy lányal akkor ez be fog jönni nekik vagy legyek még flegmább?

Figyelt kérdés
Elvileg ez már a szép lányoknak be jön, főleg ha jól nézek ki. Nem vagyok önbizalomhiányos, de nem ismerek olyan sok lányt, pláne nem olyat aki tetszik is. De úgy gondolom ha egy fiú így viselkedik az bejövös. És arra ahol én lakok azért vannak lányok, a közeli és mi megyénkben is. Csak pont abban a kőrletbe nem ahol én lakok! Pl ha megismerkedek egy lányal, beszélgetek vele alap dolgokról, kicsit bokólgatok kicsit néha flegmább vagyok meg poénkodok és (elég jó a dumám is).Aztán mondjuk elkezdek közeledni felé úgy enyhén. Meg ölelem,puszilom és még jobban bokolgatok neki. Az bejövös, persze tudom csaj függő. De amúgy miből tudhatom meg azt, hogy egy csaj felszines, mielőtt még elkezdenék érezni iránta? És pl, hogy a pénzre meg a pávákra megy. Én is most egy kicsit talán pávásan nézek ki. De régen volt amikor még pávásabb voltam. Mert voltam 63 kg, meg a hajam miatt úgy néztem ki mint egy seprű :D. Mostanában általában oldalra fésülöm a hajam. Ami amúgy barnás színű a szememmel együtt. Meg helyesnek tartom magam. És vagyok olyan 70-73 kg,180 cm körüli magassághoz, tehát most is majdnem vékony vagyok. Na meg edzek ami azért látszik is rajtam. És nekem pl az sokkal jobban tetszik egy lányon ha pl szép hosszú haja van. Mintha van neki 2 nagy melle amit minden buliba fullra kiemel. Persze az is szép, ha nem duci a csaj. Hogyha esetleg nem csak annyira vagyok flegma, hogy néha 1 szavas válaszokat adok. Vagy viccből ritkán beszolok neki valamit. Vagy inkább néha legyek kicsit lekezelőbb! Nekem is az olyan lányok jönnek be, akik kedvesek nem buták. De nagyon ritkán poénból beszól valamit és nem viszi tulzásba. Bocs, hogy ennyit írtam. De van egy 55 kg-s páva gyerek aki mindenkinek keménykedik, hogy ő a csajozó gép. És meg is akar verni pár embert. Csak mert vissza mertek neki szólni köztük engem is :D! Na pl az ilyen keménykedő pávák gondolom be jönnek a vadabb csajoknak :D!

2019. aug. 14. 11:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#9 Annyira már nem, mert 18 éves vagyok. És több lassan 4 éve nem volt barátnőm! És az se volt valami komoly. És sajnos van igazság abba amit a #7-es válaszoló leírt. Egyik 22 éves haveromat azért basztatták mert egy 16 vagy 17 éves lánnyal akart ki kezdeni... Mondjuk nem érdekelte, engem se érdekelne! De ezzel rontották a helyzetét.
2019. aug. 14. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy irtal magadrol inkabb magas ego-t sugal, mint onbizalmat. A ketto teljesen mas..
2019. aug. 14. 12:51
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Nekem mind a kettő meg van. A kinézetemről nem azért írtam mert beképzelt vagyok. Csak kíváncsi vagyok, hogy tetszenék e a lányoknak, igaz csaj függő. Kell az önbizalom, viszont az sem árt ha van egy kis egója az embernek!
2019. aug. 14. 12:57
 14/18 anonim válasza:
100%

Igen, csajfüggő, hogy kinek mi jön be. Nekem pl. jobban bejön, ha egy pasinak nincs akkora arca, hogy nem fér be tőle az ajtón. A magabiztosság és az önteltség két különböző dolog. Plusz utálom a fellengzős gagyi dumát, sokkal szexibb ha egy férfi intelligens, tájékozott, mindenről lehet vele beszélgetni. De a legfontosabb, hogy legyen figyelmes, érdeklődjön irántam és a hobbijaim iránt. (én pl. imádom az állatokat, nyilván fontos számomra, hogy a párom is állatbarát legyen) Meg ha randin vagyunk ne telefonját nyomkodja...

Az se teszik, amikor egy fiú dicsekszik, hogy ennek így verne be az arcát, annak úgy pff... dumálni nagyon könnyű. Csak a buta lányok dőlnek be a szép szavaknak. Majd ha tettekkel igazolja valaki, hogy nagyfiú, majd ha képes megoldani problémákat, majd ha tud civilizáltan, intelligensen, felnőtt módjára viselkedni, akkor tisztelni fogom. A verekedés inkább gáz mint férfias. Óvodában, kocsmában és börtönben szoktam verekedőket látni :D

A vagányság egy más kérdés. Vagány az, aki mer kockáztatni a józan ész keretein belül. Nem fél visszavinni a boltba egy rossz terméket, megmondani a pincérnek, ha rossz ételt hozott, rászólni a moziban a hangoskodókra, tudja mikor lehet gyorsan hajtani a kocsival stb. :D Szóval nem egy tutyi mutyi alak. Emellett növeli a vagányságot, ha érdekes randikat szervez, különlegesek a hobbijai.

A "csajozógép gyerek" meg egy vicc :D ugyanmár, milyen csajok lehetnek azok, ha így jönnek mennek? Nem valószínű, hogy intelligens, érett nők, akiket az ember megtartana magának vagy boldog párkapcsolata lehetne velük. Elárulom a szex is sokkal jobb, ha van benne összhang. Az összhanghoz viszont tanulni kell egymást. Ha valaki csak váltogatja a partnereit ugyan tanulhat 1-2 trükköt, de kb. ennyi.

A humorérzék egyébként sokat számít. Nem is tudom mit kezdenék, ha a párom nem próbálna mindent elviccelni. Még a legrosszabb dolgok is sokkal elviselhetőbbek így.

Én egyébként nem ismerek olyan nőt a környezetemben akinek a felgma, nagydumás fiúk jönnek be, őket inkább kiröhögni szokták. Bár mi már nem ez a korosztály vagyunk, ez is igaz. 25/L

2019. aug. 14. 13:42
 15/18 anonim ***** válasza:

"Barátnőt szeretnél, normálisat?"

Akkor tégy meg mindent, hogy te is normális légy, normálisan viselkedj!

Ha csak megjátszod magad és nem önmagad adod, akkor a lányok hamar rájönnek a turpisságra - és átejtési szándékod miatt elzavarnak a Halál nemiszervére,

2019. aug. 14. 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Eskü nem látom a kérdést a kérdező egójától. Még egy ilyen egoista embert nem hordott a hátán a föld, lehet akkor könnyebben tudnál csajozni, ha nem kéne külön lélegeztető, ahhoz, hogy az egód légüres terében megmaradjon az ember.
2019. aug. 14. 17:37
 17/18 anonim ***** válasza:
#13 De ez nem kicsi vazze. Ez mind a majdnem 8 milliárd emberé együtt.
2019. aug. 14. 17:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Huh tesó van még mit komolyodj, aztán beszélhetsz a csajozásról. Hidd el,hogy egyből látszik rajtad ha csinálod a "magabiztos vagyok közbe csak próbálok lenni"-t. Ha egy 55kilós be szól neked akkor gondolhatjuk mennyire lehetsz talpraesett meg magabiztos ha nem basztad a falnak egyből... szval érted mire akarok kilyukadni. Sok sikert a csajozásba 😉 17/F
2019. aug. 14. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!