Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megengednétek a kislányotoknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!! A kislányomnak (14 éves) van egy vele egyidos barátja akivel 3 hete vannak együtt. Baráti társaságból ismerik egymást szerintem megértik egymást és tényleg szeretik is egymást. Viszont pár nap múlva egy barátuknál fognak aludni és még egy-két gyerek tehát kb. 5-en lesznek. Mondta is a kislányom, hogy egymás mellett alszanak de nyugodjak meg csak alszanak. Elengedtem mert elég sokat aludtak ezek a gyerekek egymásnál tehát kicsit durvábban fogalmazva ez megszokott. Viszont ez lenne az elso, hogy úgy alszanak egymásnál/másnál, hogy együtt vannak. Ezelött sem voltak csak barátok valahogy mindig kicsit jobban szerették egymást mint ahogy azt a barátok szokták szóval gondolom aludtak már egymás mellett. Viszont egy elég jó barátnomnek ezt elmeséltem amire o azt mondta, hogy korai még, hogy úgy aludjanak miközben együtt vannak. Viszont úgy gondolom, hogy nekünk is jól esett régen a szerelmünk mellett aludni és foleg, hogy többen lesznek nem történik semmi olyan ami nem illik egy 14 éves gyerekhez. De azért ezen kicsit elgondolkoztam, hogy most mi tévo legyek. És nem igazán használom ezt az oldalt csak egyszer mikor regisztráltam akkor válaszoltam egy anyukának aki igen kedves volt. Hátha találok itt egy-két hasznos választ.2019. aug. 13. 21:06
11/11 anonim válasza:
#2 vagyok te tényleg jól neveled a lányod tobb ilyen anyuka kéne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!