Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet a legjobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet a legjobban kiengesztelni egy lányt?

Figyelt kérdés

Eléggé megbántottam barátnőmet, és igazából ötletem sincs, mivel érjem el, hogy ne haragudjon rám. Nem kioktatást kérek, hogy az én barátnőm, és nekem kellene tudni, mivel engeszteljem ki, és ehhez hasonlók.

Szóval lányok, ilyenkor minek örülnétek a legjobban, mivel lehet a legjobban 'megenyhíteni' titeket?

2019. aug. 9. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Pedig de, én qzt fogom mondani! Azért, mert puncisok vagyunk, még nagyon, nagyon is különbözőek.

Engem pld. békén kell hagyni ilyenkor a 'csába lenyugodni, majd kereslek, ha ezek után is érdekelsz még.

2019. aug. 9. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Első válaszolónak igaza van. Embere válogatja h kit hogyan lehet a legjobban kiengesztelni. Nekem pl.rosszul esne hogy ha valaki megbántana,es utána meg oda se jonne bocsánatot kérni meg semmi,hanem csak úgy hagyna. Nekem ha őszintén bocsánatot kér az tobbet jelentene barmifele kezzel foghato ajandeknal vagy ilyesminél.
2019. aug. 9. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
#1 Te most aztán nagyon megmondtad a tutit. :D
2019. aug. 10. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Ugye, milyen kemény vagyok? :D
2019. aug. 10. 00:40
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Megbantottad es meg azt sem tudod mivel engeszteld ki, ide jossz gyakorira tanacsot kerni kb. utmutatot kersz a baratnodhoz. Gondolkozz el haver.
2019. aug. 10. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, kérj tőle bocsánatot. Mond, hogy mennyire sajnálod, nem úgy gondoltad és hogy nem akartad megbántani. Gondolom el telt már egy kis idő azóta, lehet ennyi pont elég vagy várhatsz is még egy keveset mielőtt elnézést kérsz tőle. Mond el neki, hogy mennyire szereted és hogy mennyire fontos neked és nem akarod hogy tönkre menjen a kapcsolatotok, azért mert egyszer hülye voltál...
2019. aug. 10. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha megtudnám, hogy a barátom gyakorin keresi a választ az engesztelésemre, akkor biztos nem bocsátanék meg neki, hogy ennyire nem ismer. :(
2019. aug. 12. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!