Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el hogy csak rám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy csak rám gondoljon?

Figyelt kérdés
Szóval ez nemtudom hogy mennyire kapcsolódik ehhez a témához de nembaj. 16 éves vagyok és elkezdtem beszélni egy fiúval aki hát az a fajta aki beszél vagy 100 lánnyal és velem ilyen furcsa kapcaolata van mert néha nagyon jol kijövünk és imádom néha viszont eltudnám küldeni egy melegebb éghajlatra. Na és írt nekem egy olyat hogy mutassak neki valami olyat amivel több vagyok mint a többi lány akivel beszél. Szooval ez nekem igy nagyon beutott hogy miaz hogy nekem versenyeznem kell. De igazabol kivancsi vagyok milyen lenne ha csak ram gondolna es mindig szeretne velem beszelni. Szooval azt mar megcsinaltam hogy nagyon hosszu utan irtam neki vissza vagy nem irtam neki vissza, es akkor amugy aztan kerdezett szoval beszelni akar az biztos mert mindig o keres, de azt kene elerni hogy mar csak engem keressen. Tippeket kerek erre a helyzetre, es nem kerek olyan valaszokat hogy ne ti mondjatok meg hogy mitcsinaljak stb. Szimplan csak ki kerem a normalis valaszolok velemenyet arrol hogy hogyan lehetne ezt elerni
2019. aug. 8. 01:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy generàcios "problèma".

Nem fogod semmivel elèrni hogy csak te èrdekeld.Mèg ha valamilyen modon is osszejottok akkor meg azzal fogod kikèsziteni magad hogy vajon kivel beszèlget,mert biztosan fog.

16f

2019. aug. 8. 02:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz. Ha ilyen a srác, akkor te fogsz tőle kikészülni előbb vagy utóbb. Talán össze is jöttök, de menni fog a féltékenykedés folyton.

És akkor válaszolva a kérdésre, ha csaj lennék és ilyet kapnék, akkor visszapasszolnám a labdát: Mutasson ő olyat, amivel több lesz, mint bármelyik másik fiúhaverod és te gyakorlatilag ki is fogsz tűnni így a többiek közül. (Ha p*csképet küld, csak szexelni akar, ezt döntsd el, hogy jó-e vagy sem) :D

2019. aug. 8. 03:43
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Főleg neked #2, lett egy nagyon jo otletem

2019. aug. 8. 04:07
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom a tini párkapcsolati részbe szabad-e ilyet írni. Elhívod valahova és amikor kezd intimebbre fordulni a szitu, megfogod a kezét és belecsúsztatod a bugyidba, aztán kihúzod, hátrébb lököd kicsit és a következőt mondod: -Lássuk, mire vagy képes ezért! Na szia!

És ekkor elballagsz haza, kétségek között hagyva. Ezáltal megkapod, amire szükséged van.

2019. aug. 8. 04:43
 5/10 A kérdező kommentje:

XDD en adnam de o nem tunik ilyen fajtanak

Azt a "mutass tobbet" belso ertekekre ertette

2019. aug. 8. 04:53
 6/10 anonim válasza:
100%
#3as szerintem ez baromság. Kipróbáltad ezt akár egy srácon is?
2019. aug. 8. 05:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát,azt nem tudod elérni.
2019. aug. 8. 08:26
 8/10 yudiol328 ***** válasza:
100%
Igazábol már lehet többet jelentesz neki mint a legtöbb lány amit onnan gondolok hogy ö keres téged. Azt viszont nem tudom, hogy tudnád elérni hogy csak rád gondoljon
2019. aug. 8. 10:08
 9/10 yudiol328 ***** válasza:
Ha viszont kicsit részletesebben leírod milyen is a kapcsolatotok szivesen segítek :)
2019. aug. 8. 10:18
 10/10 egycsészetea válasza:
100%
Méghogy te mutass neki valamit, ez vicc. Inkább a fiúnak lenne a dolga hogy küzdjön érted, bár ennyi csaj mellett...szerintem önbizalomhiányos és így próbálja magát "kárpótolni"?!
2019. aug. 8. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!