Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy csak rám gondoljon?

Szerintem ez egy generàcios "problèma".
Nem fogod semmivel elèrni hogy csak te èrdekeld.Mèg ha valamilyen modon is osszejottok akkor meg azzal fogod kikèsziteni magad hogy vajon kivel beszèlget,mert biztosan fog.
16f

Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz. Ha ilyen a srác, akkor te fogsz tőle kikészülni előbb vagy utóbb. Talán össze is jöttök, de menni fog a féltékenykedés folyton.
És akkor válaszolva a kérdésre, ha csaj lennék és ilyet kapnék, akkor visszapasszolnám a labdát: Mutasson ő olyat, amivel több lesz, mint bármelyik másik fiúhaverod és te gyakorlatilag ki is fogsz tűnni így a többiek közül. (Ha p*csképet küld, csak szexelni akar, ezt döntsd el, hogy jó-e vagy sem) :D
Köszönöm a válaszokat
Főleg neked #2, lett egy nagyon jo otletem

Nem tudom a tini párkapcsolati részbe szabad-e ilyet írni. Elhívod valahova és amikor kezd intimebbre fordulni a szitu, megfogod a kezét és belecsúsztatod a bugyidba, aztán kihúzod, hátrébb lököd kicsit és a következőt mondod: -Lássuk, mire vagy képes ezért! Na szia!
És ekkor elballagsz haza, kétségek között hagyva. Ezáltal megkapod, amire szükséged van.
XDD en adnam de o nem tunik ilyen fajtanak
Azt a "mutass tobbet" belso ertekekre ertette

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!