Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kinevetitek azokat a lanyokat akik vekony palikkal jonnek ossze?

Hát valszeg azért nem kellesz senkinek mert 1 iszonyú buta vagy 2 valszeg az izmaid mellé olyan fejed van mint egy tejfölös langosnak.
Én ehelyett inkabb egy jóképű és kedves, vicces, magabiztos (igazi magabiztosság nem ilyen színlelt sz@r mint a tiéd), törődő egyszóval jó belső tulajdonságokkal rendelkező vékony srácot kérnék köszi.
17/l

A magasságomból adódóan én is viszonylag vékony vagyok, ezért olyan lányok jönnek be, akik nálam is vékonyabbak. Szerencsére elég sok ilyen lány van, és ebben az esetben egyáltalán nem probléma szerintem, hogy viszonylag vékony vagyok.
Egyébként meg mindenkinek a saját döntése, hogy kivel jön össze, és kivel nem. Ezek amúgy is, csak külsőségek. Az csak téged minősít, ha ezért kinevetsz másokat.

De amúgy ha belegondoltok, a kövéreket ilyen kérdés alatt legalább a a válaszolók fele elítéli. ,,Nem figyel magára, nincs akaratereje lefogyni,(kedvencem: ) IGÉNYTELEN, stbstb...
Viszont ha a vékonyság elítéléséről beszélünk, már mindenki elfogadó, pedig a fent felsoroltakat ide is ugyanúgy érthetjük.
(Én nem vagyok kövér, sem sovány, nem ítélek el senkit a külseje miatt, csak érdekesnek találom:D)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!