Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kinevetitek azokat a lanyokat akik vekony palikkal jonnek ossze?
Figyelt kérdés
Akiknek olyan kicsi a karja mint egy ropi. Az a baj hogy nagyon sok ilyen fiu van sot a tobbseg ilyen fiatalabb korosztalyba es meg is osszejonnek veluk. Mi a jo bennuk? Eddzeni kell meg nagy mell nagy kar2019. aug. 7. 14:46
1/22 anonim 

válasza:

Mi azokat nevetjük ki akik a külsőt elsődleges szempontként kezelik.
2/22 anonim 

válasza:

Amúgy mit érdekel, ki kivel jön össze? Lehet, valaki nemcsak a külső alapján ítél meg valakit :D
3/22 anonim 

válasza:

Hát képzeld el,hogy nekem pl egyáltalán nem jönnek be az izmos, nagydarab pasik. Bár én sem vagyok valami nagy termetű:) Szóval vannak ilyen lányok is
4/22 anonim 

válasza:

Nekem nem kell kompenzálni edzéssel mert nem kicsi a farkam :) üdv egy vékony fiú
5/22 anonim 

válasza:

Miért te tökéletes vagy? Talán az a jó bennük hogy nem ítélkeznek és nem röhögik ki a többi embert a külső alapján úgy mint te. Lehetel te akár 10/10-es is, egy normális lány sem fog megmaradni melletted csak a hozzádvaló ,,tökéletes,, kis szilikoncs*trik.
De aztán ne sírjon a szád hogy minden nő egy k**va te Pumped Gabó :"D
6/22 anonim 

válasza:

Mindenkinek szíve joga hogy kit választ maga mellé. Én személy szerint azokat nevetem ki akik valami miatt elítélik a másikat.
7/22 Csicuki 

válasza:

Ne is haragudj de nem minden a külső...
8/22 anonim 

válasza:

Persze,az egész napomat ezzel töltöm ell.
9/22 anonim 

válasza:

Hát mondj bármit, úgy hallom valakinek savanyú a szőlő csak mert ők kapnak csajokat te meg nem hiába edzed szét a fejedet is :D
Inkább legyen vékony, mint ilyen bunkó se,gfej, mint te.
10/22 anonim 

válasza:

Elismerem, van hogy viccesen néz ki, mikor egy full vékony fiúval van egy nála nagyobb darab vagy csak -neméből adandóan- formásabb lány. De akkor sem az jut eszembe először, hogy de kiröhögném őket, hanem hogy de jó nekik, hogy így is egymásra találtak, minden rosszalló tekintet ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!