Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy lány ha szerelmes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy lány ha szerelmes?

Figyelt kérdés

2019. aug. 5. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Lányként milyen érzés ha szerelmesek vagyunk, vagy milyen kívűlről nézve? Fiú vagy lány vagy? Melyikre vagy kíváncsi?
2019. aug. 5. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Olyan, mint egy szerelmes lány.
2019. aug. 5. 23:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és azt szereteném tudni hogy honnan tudod ha egy lány belém szeretett
2019. aug. 5. 23:27
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Igazából ez nagyon emberfüggő. Sokan félnek kimutatni az érzelmeiket,viszont ha te szerelmes vagy a lányba,akkor add tudatára finoman és úgy derül ki hogy viszonozza e vagy se. Hidd el könnyebb ha tudatára adod.
2019. aug. 5. 23:44
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

A jelekből. Jobban figyel rád, több időt próbál a veled tölteni, próbál a közeledbe férkőzni, elkezdik érdekelni azok a dolgok amik téged is, keresi a közöset, megváltozik egy kicsit a viselkedése a közeledben, zavartabb lesz próbál feltűnőbb lenni a számodra...stb

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere.. a 6,5,2 válasz is

[link]

[link]

Itt nézelődj

2019. aug. 5. 23:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#1-es voltam az utolsó
2019. aug. 5. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Általában kék, de kortól függően lehet hápogni is fog.
2019. aug. 6. 00:26
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Hát pl lehet el is pirul,de ez nem feltétlen, de szereti rajtad legeltetni a szemeit például. És nagyon boldog. Már a puszta létezésednek a tudata is boldoggá teszi őt. Fel van dobva, "lebeg"/"szárnyal" picit. :) De egyébként ezzel együtt lehet, hogy félénk is, szóval ha pl visszanézel rá, lehet, hogy nem mutatja ki, vagy pl megijed, vagy zavarba jön. Énszerintem pl ha feltűnően sokat néz, akkor például lehet ott valami, jelenthetsz neki valamit. Ha mindig örül neked, azt nem feltétlenül mutatja ki. Szerintem egy csicsergősebb lány inkább, előbb kimutatja, mint egy pl akár visszahúzódóbb, viszafogottab féle emberke.
2019. aug. 6. 00:53
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Bolond!
2019. aug. 6. 01:53
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Magamból kiindulva:D
2019. aug. 6. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!