Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van hasonló tapasztalata?
Van egy srác akivel tök jól alakultak köztünk a dolgok. Én úgy éreztem, hogy megtaláltam a nagy Ő-t, mert minden jel arra mutatott. Majd egyszer csak közölte, hogy minden király, jól érzi magát velem, de hiába próbálkozik, nem tud úgy szeretni mint én őt, mert van egy olyan érzése,, hogy hiányzik valami. Ez mit jelenthet? Illetve mik lehetnek olyan dolgok amik hiányozhatnak?
L/20
Ismerősömet ugyanezzel az ürüggyel hagyták el. Nagyon nehéz volt neki és sokáig nem talált senkit. Most egy sokkal jobb ember van mellette aki tényleg nagyon szereti.
Ha valaki azt érzi amit leírtál, szerintem ott nem érdemes azt tovább húzni. Lehet hogy jó társak vagytok, de nincs meg a kémia. Jobb, ha most derül ki hogy nem működik a dolog, mint később.
Szerintem csak kezdeti fellángolás volt az egész! Tapasztalat, mert haveromnál sokszor van ilyen szituáció🙄
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!