Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Egy hetet táborban töltöttem, ahol megismerkedtem egy fiúval akivel nagyon jóban lettünk. Tényleg hihetetlenül jófej és vicces srác akivel rögtön megvolt az összhang és mindig jól éreztem vele magam. Szerintem mindkettőnknek tetszik a másik mivel ő az elején próbálkozott nálam viszont megmondtam neki, hogy van barátom amit tiszteletben is tartott. Azóta viszont szakítottam a barátommal pont ezért mert iránta már nem érzek úgy mint azután a bizonyos fiú iránt és nem akartam húzni az agyát ( egyébként akkor kiderült, hogy már ő is érezte, hogy nem olyan a dolog kettőnk között mint régebben így nincs köztünk semmi harag). Most pedig valahogy szeretném a fiú tudtára adni, hogy szakítottunk és mostmár nyugodtan léphet felém de nem tudom, hogyan tehetném ezt meg úgy, hogy ilyen rövid idővel a szakítás után ne nézzen olyan embernek akinek mindegy, hogy kivel de valakivel mindig kapcsolatban kell lennie.2019. júl. 27. 09:49
1/2 anonim válasza:
Mondd el neki az igazat!hogy erzel iranta valamit ezert szakitottal a baratoddal!ami nem csak miatta van,szval ne vegye magara!Mondd el neki h szereted es h ossze szeretnel vele jonni!Vagy ugy tudathatod vele,h mikor ott van a kozeletekben a srac akkor a baratnod megkerdezi h mi a helyzet a baratoddal es mondod h szakitottatok!Sok sikert kivanok,remelem osszejon!!;)
L
2/2 anonim válasza:
Annyi a dolgod hogy bejelolod es rairsz hogy mizujs vele mostansag elkezdtek beszelgetni es te mondod hogy szakitottal mikor megkerdezi mi van veled mondjuk,aztan a tobbbi jon magatol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!