Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok bele szeretni senkibe?
Figyelt kérdés
Nem volt még barátom,őszintén nem is tudom milyen érzés szerelmesnek lenni. Miért van ez? Szoktam randizni,adok időt a dolgoknak hátha kialakul de semmi. Miért vagyok lelkileg "sivatag"?
16/l
2019. júl. 25. 23:13
1/5 anonim válasza:
Majd csak lesz valaki. Én pl 2 perc után beleszerettem egy lányba, míg fordított esetben ez majd 2 év volt :)
2/5 anonim válasza:
Mert nem azt a személyt ismered meg akit kell.
Nem kell felni egy kis idő és megleled a szerelmed csak türelem és higyj magadban :)
3/5 imrmi válasza:
Ezzel én is így vagyok. Várjál vele, nem kell rohanni. Nem értem hogy a mai világban miért akar mindenki ennyire rohanni. Mindenkinek eljön egyszer majd az az ember akire szüksége van. Élvezd az életet lógj barátokkal és hidd el akkor fog jönni a szerelem amikor nem is számítasz rá :)
16/L
4/5 B25 válasza:
Semmivel se vagy elkésve. Én is hasonló sipoben voltam, soha senki nem tudott úgy igazán magával ragadni, nem volt meg a szikra vagy a vonzalom. 17 éves voltam mikor megismertem valakit, nagyon sokáig csak barátok voltunk, idővel elmélyült a kapcsolatunk és már majdnem betöltöttem a 18 mikorra hivatalos lett a dolog. Nem vagy lemaradva, ne aggódj. Lehet te is az a típus vagy akinek idő kell a mélyebb érzelmek kialakulásához de ezzel semmi gond. Érezd jól magad úgy ahogy vagy.
5/5 anonim válasza:
Ugyan így vagyok ahogy te. Még van idő rá, bármikor találkozhatsz olyan emberrel akire máshogy nézel.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!