Vajon mitől függ, hogy ki milyen zenét szeret?
Figyelt kérdés
Talán az első tapasztalatok, vagy a gének? Ki mit gondol erről?2010. júl. 10. 16:32
11/14 anonim válasza:
Kőrnyezeti tényezők gondolom kamaszkorba egyiknap valaki rapper másik nap meg rocker és kellenek neki a fekete cuccok meg steve harris gitárja aztán egy idő után ugyis eldőnt mi neki a jó bár sokan csak divatbol hallgatnak valamilyen stílusu zenét
12/14 A kérdező kommentje:
A szüleid akkor nagyon jó fejek! :D
2010. aug. 31. 11:24
13/14 anonim válasza:
ma 11:07 én totál így voltam. :D 13 évesen rapper voltam sok rap számot hallgattam de aztán az unalmas lett és rá 1 évre 14 évesen meg csakis rock ment :D nickelback,greenday meg a hasonlók, de aztán az is elszállt valahogy és most 2 éve folyamatosan houset és minimalt hallgatok. valszeg ez jön be leginkább. :)
ma 00:40 voltam :D
14/14 anonim válasza:
szerintem attól is függ hogy ki mit hallgat hogy mi ma a divat (tisztelet a kivételnek) régen pl.: trance, dance, disco, blues, funk stb. volt a menő és azt hallgatta mindenki. most meg a dubstep az electro,house és főleg a pop meg country :D hát ez van én szeretem a régi disco és dance zenéket de persze az újakat is. de utálom a divatzenészek pl.: david (ba)guetta és ilyen lmfao s..rt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!