A szélsőségesebb, és/vagy kevésbé elfogadottabb műfajok kedvelői toleránsabbak?
Én nyitott vagyok, de van amire azt mondom, hogy igénytelen szar. Hallgatok death metalt - bár közel sem az a legszélsőségesebb metal szubzsáner, vannak szélsőségesebbek is - black metalt is, meg hallgatok klasszikus zenét is, Paganinit, Beethovent, filmzenéket, de hallgatok edm-et is, pl. Avicii-t.
Vannak rossz előadók minden műfajban, nem minden metal előadót szeretek én sem, sőt van amiket kifejezetten utálok, de ezeket a rádióbarát pop slágereket sem különösebben szívlelem, viszont amit egyáltalán nem vesz be a gyomrom, az a mulatós, a cigányzene, ezektől falra tudnék mászni. A mosógépzene, azaz a dubstep volt még olyan, ami előtt értetlenül álltam, de már kiment a divatból, és mindenki elfelejtette. Rap zenével semmi semmi bajom, de én azt inkább érzem költészetnek, tekintve hogy hangszeres zenéléshez semmi köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!