Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Dragonforc...

Mi a véleményetek a Dragonforce bandáról?

Figyelt kérdés

Van egy Dragonforce nevű power metál együttes.

Mi a véleményetek róla?

És indokoljátok is meg miért.

Illetve tudtok mondani gyors vagy gyorsabb tempójú metál zenéket mint amiket ők játszanak?

2019. júl. 4. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Engem kifejezetten idegesít a power metal

Nyúzhatják nekem akármilyen gyorsan a gitárt,akkor se fog tetszeni

És azért,mert semmi érzést nem ad,nem jön át a hangulata,a vocalok is idegesítenek.

A szövegről inkább ne is

Úgy ahogy egyes metalheadeket taszít a metalcore vagy deathcore úgy engem a power,folk,kalóz meg ilyenek. Sabatontol elkezdve Halestorm,Korpiklaani stb

2019. júl. 4. 23:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Engem ez az ami felpörget. Imádom. Mikor hallgatom a dalaikat, szólóikat teljesen feldoppingol.
2019. júl. 5. 06:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Ízlés kérdése... nekem nem jön be ez a zene, mivel a szólókból szeretem kihallani a frázisokat és visszatekereni újra hallgatni és mondani magamban: "uhh, ez zseniális". A power metállal ez a bajom, hogy egyetlen egy libabörös frázist nem hallok ki, csak egy gyors skálagyakorlat a gitárszólók többsége.

A gyorsasággal nincs bajom, lehet jót alkotni gyors tempójú zenével is, ha olyan gitárszólókat tol bele, aminek értelme is van és kifejező ereje.

2019. júl. 5. 09:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a power metalt, de a Dragonforce-ot nem. Hogy miért? Mert nem tetszik a zenéjük, ilyen egyszerű. Bénának tartom ezeket a videojáték-hangokat, élőben pedig sz.rok. Nem hiába hívják őket StudioForce-nak.

Ez csak az én véleményem.

2019. júl. 5. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Tipikus power metal, újat nem mutatnak a műfajon belül.
2019. júl. 5. 14:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Az miért lehet hogy a külfödli emberek jobb pozitivabb véleménnyel vannak róluk mint a magyarok?
2019. júl. 5. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát a metál igényesebb műfajhoz tartozik. USA-ban pedig az emberek sokkal jobban szeretik az igényes jó zenéket, mint itt Magyarországon. Valamiért ott olyan kultúra alakult ki. Nálunk pedig a szar a jó.
2019. júl. 5. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ettől ezeregy jobb és élvezhetőbb metal banda van,már ne haragudjatok.
2019. júl. 5. 23:01
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ez meg egy koncert toluk ami rácáfol arra hogy nem jók élőben.

2019. júl. 11. 06:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem nem fogott meg mikor hallottam pár számukat,egyszerűen nem érdekesek.

"Klasszikus" power-t nem hallgatok jó ideje,régebben a Stratovarius volt,nekem ilyen zenekarból egy is elég.

2019. júl. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!