Mi a véleményetek a Dragonforce bandáról?
Van egy Dragonforce nevű power metál együttes.
Mi a véleményetek róla?
És indokoljátok is meg miért.
Illetve tudtok mondani gyors vagy gyorsabb tempójú metál zenéket mint amiket ők játszanak?
Engem kifejezetten idegesít a power metal
Nyúzhatják nekem akármilyen gyorsan a gitárt,akkor se fog tetszeni
És azért,mert semmi érzést nem ad,nem jön át a hangulata,a vocalok is idegesítenek.
A szövegről inkább ne is
Úgy ahogy egyes metalheadeket taszít a metalcore vagy deathcore úgy engem a power,folk,kalóz meg ilyenek. Sabatontol elkezdve Halestorm,Korpiklaani stb
Ízlés kérdése... nekem nem jön be ez a zene, mivel a szólókból szeretem kihallani a frázisokat és visszatekereni újra hallgatni és mondani magamban: "uhh, ez zseniális". A power metállal ez a bajom, hogy egyetlen egy libabörös frázist nem hallok ki, csak egy gyors skálagyakorlat a gitárszólók többsége.
A gyorsasággal nincs bajom, lehet jót alkotni gyors tempójú zenével is, ha olyan gitárszólókat tol bele, aminek értelme is van és kifejező ereje.
Én szeretem a power metalt, de a Dragonforce-ot nem. Hogy miért? Mert nem tetszik a zenéjük, ilyen egyszerű. Bénának tartom ezeket a videojáték-hangokat, élőben pedig sz.rok. Nem hiába hívják őket StudioForce-nak.
Ez csak az én véleményem.
Engem nem fogott meg mikor hallottam pár számukat,egyszerűen nem érdekesek.
"Klasszikus" power-t nem hallgatok jó ideje,régebben a Stratovarius volt,nekem ilyen zenekarból egy is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!