Miért gáz ha rock illetve metál zenét hallgatok?
Több ember is úgy vélekedett hogy gáz amit hallgatok. Fontos, régebben rapzenét hallgattam mert a haverok is ilyet hallgattak így én is ebben nőttem fel. Azután meghallgattam az első rockszámot ami nagyon bejött,azóta imádom a műfajt, rapzenét nem is hallgatok már pedig több évnyi múltam van a rapzenéből.
Testvéreim is mind gáznak tartanak ez miatt, nem értik mi lehet velem. Tényleg gáz lenne?
Folyton kapom tőlük a savat ha hallgatok valamit hogy mi ez a sz.r stb. Nem értem..
Szerintetek?
Akiket hallgatok:
Dragonforce ( kedvenc bandám )
Powerwolf
Tankcsapda
Famous Last Words
Tool
Leo Moracchioli
Bullet For My Valentine
Avenged Sevenfold
The Red Jumpsuit Apparatus
És még pár
Az a gáz - ahogy előttem is írták - hogy ezzel foglalkozol.
Ki a faszt érdekel, mi mások véleménye? Azt hallgatsz, ami jól esik.
Ha te ezt a zenei műfajt szereted akkor hallgasd! és ne érdekeljen senkinek a véleménye:)
Hiszen a te életed..
Értem, azt hittem te is egy vagy azok közül, akiket leirtam, de tévedtem, bocsi.
(#5 voltam)
Egyáltalán nem gáz, sőt.
Hidd el van az a szubkultúra, ahol meg a rap lenne 'ciki', szerintem ezért is egyszerűbb ha mindenki a saját dolgával foglalkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!