Legjobb metalcore együttesek? ^^
Ezek inkább ilyen tini-pop-metalcore bandák, ezt értettem kukába valónak. Persze, ízlések és pofonok, és semmi bajom nem is lenne velük, de én ezeket nem nevezném metal bandának, ahhoz túl közönségesek. Ha metalcore, akkor Parkway Drive.
Three Days-t én is hallgattam régen, de már meguntam őket, mert zeneileg kb. teljesen ugyanolyan minden daluk (pl. mint az AC/DC-nél is).
Ezek alapján amik neked bejöhetnek: All That Remains, Sonic Syndicate, Bring Me The Horizon. Én őket nem tartom sokra, de szerintem te ilyesmit kerestél.
Hát köszönöm a választ:D
Nekem nem világos, miért nevezitek őket kukába valónak. De jól van, nem mindenkinek tetszhet.
A Bring me the horizonnal meg végképp nem értem mi a baj, tényleg elképesztően jó zenéket gyártanak.
De lehet, csak nekem van ilyen elcseszett zenei stílusom😅
Majd pár év múlva rájössz mi a baj vele, gondolom 14 körül vagy.
A legtöbb black metal banda egyébként pedig nem sátánista, csak mégis keményebben hangzik ha Luciferről énekelnek, nem pedig kisnyuszikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!