Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a Judas Priest...

Szerintetek a Judas Priest heavy metal együttes meddig fog még turnézni/koncertezni? :D

Figyelt kérdés
Nem voltam még koncertjükön ,és már 5-6 éve a kedvenceim.Nekem az egyik életcélom,hogy eljussak.Nem rég olvastam,hogy Ozzyval lesz turnejuk,de azt nem,hogy ide is jonnenek.Ahogy elneztem Halford bírja még,és a Firepower album is nagyon utos \m/

2019. jún. 19. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még egy album bennük van + annak a turnéja.

Nekem a mai Priest már nem az igazi. Nem a zene miatt, mert a Firepower tényleg odaver, meg koncerten is jól tolják, de KK és Glenn nélkül, hát nem is tudom. Főleg Glenn Tipton távozása szomorított el. Láttam Sneap-pel őket, tényleg odatették, de ez már nem az igazi. 1984-ben vagy a Painkiller turnén mekkora élmény lehetett látni őket!!

2019. jún. 20. 14:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,persze a régi tagokkal az igazi,de a mostani is jó
2019. jún. 20. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lesznek Bécsben Ozzyval, ha annyira nagyon akarod, mindenképpen kihagyhatatlan, mert Ozzy már eléggé a végét járja. Kijutni Bécsbe sem egy nagy dolog, keress rá, hogy todi.hu, kivisznek a koncertre, utána hazahoznak, annyira nem is drágán.
2019. jún. 20. 20:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen,én Ozzyt nem birom,de elismerem azért
2019. jún. 20. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ejj az szomorú. :D Akkor az 1 évvel ezelőtti pesti Priest koncertet nem kellett volna kihagyni, ott mi volt a probléma?
2019. jún. 20. 23:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó napon mondták le,hogy nem tudnak menni akikkel mentem volna :(
2019. jún. 21. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Annyira nem lehet nagy kedvenced ha ez megakadályozott, de te tudod. :D Én egyedül járok egy csomó koncertre, 14 évesen még Ausztriába is elmentem egyedül egy fesztiválra. Egyedül is ugyanolyan jó, úgyis a zene a lényeg.
2019. jún. 21. 14:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem mindenki teheti meg tesó ;)
2019. jún. 21. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!