Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan szerezzek időben...

Honnan szerezzek időben információt arról, hogy koncertezni fog olyan együttes amit kedvelek?

Figyelt kérdés

Facen volt egy alkalmazás, ami évekig tökéletesen működött. Engedélyt kapott arra, hogy listát készítsen az általam kedvelt együttesekről. Amint azok megszervezték a koncertet a lakóhelyem közelében (pl Budapest) ez az alkalmazás értesített engem, így időben tudtam róla, könnyen megvettem a jegyet és nem a koncert után tudtam meg, hogy itt voltak.

Sose osztott meg semmit, semmi negatívuma nem volt. Na most ez megszűnt. Most untam meg kicsit, ma tudtam meg, hogy Skillet koncert van Bp-n, természetesen már késő.

Nincs valami honlap/fb csoport/másik alkalmazás, bármi aminek a segítségével időben értesülhetek rock, metál, egyéb koncertekről?

Előadók, együttesek saját honlapját és fb oldalát látogathatom naponta hátha látok valamit, tudom, de mivel sokaktól hallgatok ez hosszadalmas, fárasztó és a legtöbb esetben fölösleges.

2016. dec. 3. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Kövesd a szórakozóhelyek oldalait is (pl. Dürer, Barba Negra...)

Van egy olyan oldal, hogy bandsintown, ezt nem próbáltam, de elvileg arra való, amit te leírtál.

Vagy néha nézz rá a rockstation nevű (magyar)oldalra, jobb oldalt hónapokra előre ott vannak a plakátok, sokszor én onnan értesülök

2016. dec. 3. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, a Bandsintown volt az. A többi tippet köszönöm!
2016. dec. 3. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az adott együttes / koncerthelyszínek facebook oldalán be tudod jelölni az eseményeknél azt, hogy "feliratkozás", ami azt jelenti pont, hogy értesítést kapsz akkor, ha új eseményt hoznak létre a közeledben.
2016. dec. 8. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Folyamatosan frissül. De itt csak rock/metál/punk/hc van.

2016. dec. 9. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!