Ősrégi gitár még használható?
Figyelt kérdés
Nagyszüleimé volt. Úgy néz ki mint egy GS Fanatic, csak kisebb, de nem tudom az-e, nem értek hozzá. Nem szól rendesen. Próbáltam behangolni (kézzel), de nem tudom mekkora sikerrel...Lehet, hogy nem jók a húrok. Ha elviszem valahova behúrozzák és akkor használható lesz? Érdemes erre pénzt költenem vagy vegyek új gitárt? Szeretnék megtanulni gitározni (internetről).2019. jún. 17. 09:12
1/5 anonim válasza:
Az újrahúrozás segíthet, de lehet, hogy több mindent kell beállítani rajta, ami több pénz lesz. Ha csak egy olcsó tanulógitár, nem érdemes költeni rá, add el 1-2 ezerért falidísznek.
2/5 anonim válasza:
A GS Fanatic egy apróhírdetés portál, úgy néz ki a gitár? :D :D :D
Amúgymeg hülye kérdés, ősrégi gitárok milliókat is érhetnek vagy akár fabatkát sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem az a gitár fajtája :DDD Akkor csak a hirdetést láttam ott egy gitárról, ami úgy nézett ki, mint az enyém. De ciki :'D
2019. jún. 17. 09:57
4/5 anonim válasza:
Nem baj❤ mindenkivel megesik. Szerintem vidd el hangszerészgez, és kérdezd meg tőle hogy megéri e megcsináltatni, avgy inkabb csak rakd ki falidisznek. Ha meg megéri megcsináltatni mert jo fajts gitár akkor kerdezd meg hogy mennyiért csinálná meg a teljeskörű beállítását. És onnantól el tudod dönteni hogy neked ér e annyit, és ott a kérdéseidrz a hangszerrel kapcsolatban fel tudod tenni
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm utolsó!❤ A többi választ is köszönöm!
2019. jún. 17. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!