Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Rapről?...

Mi a véleményetek a Rapről? Indokoljátok is meg!

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És még valami. Egyszer fogadtam egy rap imádó haverommal, hogy nem tud olyan Rap számot mutatni amiben nem szerepel a Fuck vagy fuck you mader vagy mader fucki valamejike. Egy darabig próbálkozott de végül a fogadáűst én nyertem meg.......
2010. júl. 15. 08:45
 12/13 anonim válasza:
Sztem meg Respect néhány magyar rapernek is! Am meg Budapest nyáron is tele van káromkodással pl?Vannak igen is olyan számok amik mondanak is valamit nem csak káromkodás, utca stb...De ez mint a többi, saját vélemény.
2010. júl. 15. 09:49
 13/13 Degarago ***** válasza:

Elég szomorú, egyik-másik ember véleménye...Nem zene?!

Csak káromkodás van benne?

Mondd már el mi káromkodás van abban, hogy.:

"A lelked a dallam, a tested a ritmus, az elme az rím, ez Zenebuddhizmus."

The Steve, Akkezdet Phiai, Barbárfivérek ebből is főként Deego, Subb Bass Monster mind hatalmas Magyar Rapperek.

[link]

Művelődjetek már kicsit, attól még, hogy meghallgatsz egy káromkodós szart attól még nem lehet, hogy mindegyik ilyen. Deego egy zenész, nem tudom ki írta, hogy nincs Rapper zenész. Meghallanátok a hangját nem ezt mondanátok. Attól még, hogy benne van egy zenében, hogy "fű" attól már szerintetek néhány gyökér, betépett gyerek összerakott valami fost és leadták. The Steve egyik zenéjében zongorázott és hatalmas segítséget adott mikor Papám meghalt. Ítélkeztek, gyűlölködtek mikor meghalljátok, hogy Rap. Ti vagytok a szarok, nem ők!

2013. febr. 5. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!