Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért furcsa, ha valaki...

Miért furcsa, ha valaki kamaszként szereti a komolyzenét?

Figyelt kérdés
4 hangszeren is játszok, és komolyzenét IS szeretek hallgatni, de mindenhol furcsának tartják. Szerintetek tényleg kínos?
2019. jún. 9. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kínos, csak szokatlan. Egyike azon zenei irányzatoknak, aminek nem igazán van klikkje. A kamaszok csoportjai (divatirányzatai) a bulizós zenék köré szerveződnek.
2019. jún. 9. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Nem kínos. Viszont az ilyesfajta megerősítés-kicsalás, amivel tele van ez a kategória, eléggé az...
2019. jún. 9. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Proli körökben furcsa. Aztán elmentem egy normális gimibe (még csak nem is valami hiperelitbe, átlagos volt), ott már senki sem nézte ki azt, aki szerette, pláne, ha még hangszeren is játszott. Én mindig is csodáltam, kár, hogy nekem nem nagyon van zenei hallásom:) a komolyzene amúgy szerintem örök és sosem fog kimenni a divatból.
2019. jún. 9. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a kínos, amikor megy a nagy duma, hogy szereti a komolyzenét meg 28 hangszeren játszik, de amikor megkérdezem, hogy mi az a komolyzene, akkor csak pislog :D
2019. jún. 10. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa :D en vilag eletemben szerettem. Az furcsabb, aki nem szereti... mozogj ilyen korokben, konziba menj es ne sima kozepsuliba es kesz :D
2019. jún. 22. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szeretem!! :D

17/l (10 éve zenélek)

2020. júl. 29. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!