Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy ritmusgitárosnak nem...

Egy ritmusgitárosnak nem furcsa egy super st. Gitár?

Figyelt kérdés
90%-ban ritmusgitározom ACDC, Metallica, Green day, Sex Pistols, Iron Minden B.B. King stb... tehát elég színes a stíluspalettám. Nem furcsa mondjuk egy super st egy punkszámhoz, bbkinghez, vagy egy sima ritmusozáshoz? Nem nagyon "szólóhangszer"? Ritmusgitárost még nem nagyon láttam rajta játszani.

2019. jan. 25. 22:58
 1/3 Mojjo ***** válasza:
90%

Nem az. Ha neked kényelmes és tetszik a hangzás, amit ki tudsz belőle hozni, akkor tökéletes.

Ha ezek megvannak, akár egy jazzgitáros is játszhat egy Flying V-n, tökmindegy. A lényeg, hogy te úgy érezd, ez a gitár illik hozzád, ennyi.

2019. jan. 25. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:

"Nem nagyon szólóhangszer?"

Nem, bármelyik gitár lehet szólógitár, ha épp szólót játszol rajta és ritmusgitár is ha azt a funkciót látja el.

2019. jan. 26. 10:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, kifejezetten kényelmes, jó a súlyeloszlása. Legalábbis amiket én próbáltam, összevetve egy les paullal pl. Amúgy Albert King blueszenész is flying v-n játszott, szóval nem olyan elrugaszkodott ötlet. Bár ha itt tartunk melyik gitár lenne az ideális ritmusgitár?
2019. febr. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!