Fesztiválra való belépéskor “jogos” a motózás?
Nem értem a parát! ha nincs rejtegetni valód, tehát nem füvet akarsz becsempészni és ott jó áron eladni akkor mit félsz? Jaaa, hogy csóró vagy és csempésznéd kaját-piát, de fesztiválra mennél, mert az menő mi? De nem tetszik, hogy elszedik a dugikaját! Lefogadom ez a helyzet!
Hát barátom, a fesztivál az elit szórakozóhelye! A gazdagoké, akik odabent meg tudják venni a kaját, piát! Ebből élnek a fesztiválok! És te ennek akarsz a részese lenni! Lelked rajta!
Én soha nem mennék fesztiválra magyaroszágon, mert mindegyik a fidesz kezében van és a fideszes nagyurakat gazdagítja, aki odamegy!
Te mekkora egy s...házi vagy 21es!
Ha már fesztiválra megy valaki, az eleve nem csóró.
Voltál te már életedben ?
Hány naposon voltál már ?
Mennyibe került a belépő ?
Akkor ki a csóró ?
A lehúzás neked meg fekszik ?
Semmi bajod nincs vele ?
Számodra ez rendben van ?
Te kiállsz mellette, te támogatod, hogy elveszik a piádat meg a kajádat és vedd meg többszörös áron ?
Te a drága kajáért mész oda ?
Mert ha igen, akkor neked nem a fesztiválokon van a helyed, hanem az Onyx-ban.
Már ha mond valamit ez neked.
Az emberek fizetnek a jegyeikért, és pofátlanul elveszik bizonyos helyeken a magukkal vitt piát és kaját.
A bentiek meg NE ott akarjanak még több bőrt lehúzni az emberekről!
Ha szerinted ez rendben van, akkor sajnállak!
Ezzel a fideszes megjegyzéseddel meg megmondtad a tutit...
Biztos jobban esik más zsebébe tolni a pénzt :D
Mintha olyan nagy különbség lenne a zsebek között -.-
De az a lényeg, hogy neked erre is futja az energiádból!
Biztos vagyok benne, hogy neked külön bejön a motozás/fogdosás.
Valószínű, hogy nem akadna más az izmos, szőrös férfiakon kívül akiknek "ez a munkájuk", de az a lényeg, hogy te élvezed ;)
Főleg akkor vagy a legboldogabb, amikor az ágyék területéhez érnek... ^^
Kérdező!
Nem jogos a motozás. Indokolt esetben értesíthető a hatóság általuk, de ekkor sem áll jogukban senkit sem megmotozni.
Mindegy, mit mondanak itt gyk-n saját kútfőből, vagy mit mondanak ott a belépésnél.
Ez nem vélemény. Jogszabályba van foglalva.
Akkor remélem egyszer beleszaladtok egy késbe,mert bevitte valaki,akit jogosan nem vizsgáltak át. ;)
Továbbra sem értem,mit nem lehet kibírni abban a kb.2 percben..nem tapogatnak meg. Nő vagyok,soha nem zavart,hogy ánéztek. Nekem így biztonságosabbnak tűnt az egész. Sőt,mikor én voltam,nő és férfi biztiőr is volt. A nőket a nő nézte át,a férfiakat a férfi,hogy ebből se legyen picsogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!