Fesztiválra való belépéskor “jogos” a motózás?
Szerintem teljesen jogos
Tegyük fel (csak elméletben), hogy elkapnak valakit egy bombával a póloja alatt vagy egy pisztollyal, késsel amit feltett szándéka volt használni is(de nem szendvicset kenni), de elkapják motozáskor
Kicsi az esélye de pont ezért feltevés, így már van értelme nem?
Nem mondtam hogy nincs értelme. Csak leginkább ezek arra mennek ki hogy még egy flakon ásványvizet se tudj bevinni, hanem bent vedd meg 4x-es áron.
Sok részeget még így is lehúzzák. Vajon tudják ezeket a szervezők?
Vagy nekünk komolyan csak ez jut? :(
Régen kipakoltatták az összes zsebem, volt egy hely ahova külön készültem 150 apró tárggyal amit egyesével pakoltam ki miközben állt a sor mögöttem. Sajnos ilyenkor félreállítanak... pedig jó ötletnek tűnt, még az is eszembe jutott hogy mondom közben hogy "van másik".
Mostanában nem találkoztam ilyesmivel, simán beengedtek mindenhol. Ennyi erővel indokolt lenne a motozás mielőtt felszállsz a villamosra, vagy ha színházba, moziba mész. Miért aki fesztiválra megy az nagyobb eséllyel fog bicskával hadonászni mint aki reggel felszáll a buszra? Vagy színházban kevesebb gyilkossági kísérletett hajtottak végre mint szabadtéri rendezvényen? Nem hinném. Nem jogszerű potenciális bűnelkövetőként bánni valakivel. A boltban sem lehet csak úgy átvizsgálni az ember személyes cuccait, pedig vásárolni sem kötelező.
És ez miért baj? Ha nincs rejtegetni valód,akkor miért zavar? Nem tapogatnak pofátlanul és gyorsan megy.
És hidd el,a szervezők tudnak az elkobzott vizekről. Nekik megy a haszon. Minél több pénzt hagyj ott.
Különben meg szabály. Ha nem tetszik,ne menj fesztiválra. Azt a kis kellemetlenséget ki lehet bírni néha.
Kérdező ennyire ne legyél már debil.
Maradj otthon a szobában, akkor nem motoznak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!