Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Marsalkó Dávidban mi a fenét...

Marsalkó Dávidban mi a fenét szeretnek az emberek főleg a csajok?

Figyelt kérdés
Nem is tud énekelni. mert amit csinál igazából nem is ének csak ritmusra beszél. és nagyon ronda feje van. de mit szeretnek rajta?

2019. jún. 4. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Első kérdés: az ki?

*google percek*

Ja, hogy a Halott pénz (én csak forintnak hívom). Egy zenéjét nem hallottam eddig és semmi különleges nincs benne.

2019. jún. 4. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Én csak azt tudom, hogy mindig Marslakónak olvasom a nevét, ezért általában megnyitottam a róla szoló cikkeket, azt remélve, hogy lemaradtam az első marslakóról aki hozzánk látogatott, és azóta már ketesztnevet is kapott, aztán mindig elfelejtettem hogy ja ez az a vörös hajú gyerek... de azért gyanús nem? A vörös bolygó... Marsalkó...

Az meg tűnjön már fel neked kérdező, hogy ezek a színpadtól szépülnek annyit, hát ezt már milyen régóta, jaj nagyon régóta!

2019. jún. 4. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem olyan a zenéje, vagyis ahogy "énekelnek", mintha a wc-n ülve nyögnének...

Sajnálatos, hogy ezt éneknek nevezik.

2019. júl. 9. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Marslakó Dávid, menjen vissza a marsra.
2019. aug. 14. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Marsalkó Dávid nem énekel, hanem csak rappel.

(A másik tagnak, Járai Márknak viszont egész jó a hangja!)

Amúgy azt szeretik benne(főleg a tinilibák)hogy magas és csinos az alkata széles a válla.

Amúgy szerintem is hányingerfeje van(A vörös hajszínnel alapból nincs problémám, ha aki viseli, annak helyes az arca!De neki nem az, abszolút nem...), nagy hájfeje, főleg ha röhög, mégnagyobbnak tűnik a feje. Pedig nem is kövér, le van a teste szálkásítva, de mégis "fejre hízik" v nemtom mi. Meg azok a "szép", félméteres lófogak, amik miatt szinte már be se tudja csukni a száját... Szörnyű a pali.

20/nő

2019. aug. 14. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Azt mondja széles a válla xD

A lányok között ?

Vagy hogyan érted ?

Még női testalkatra sem jönne be xD

A böriben ő lenne az első, aki Márkból Mari lenne ;)

És ahogy mondod!

Jól bánik a szájával, nyelvével, torkával, fogával stb, azt ott bent is tudná hasznosítani xD

(A banda(?) nevét már hallottam, meg a rádióban is, sokszor miattuk kapcsolok el.

De hogy most láttam a fejüket, azt a maszkulin vállukat, testalkatukat, meg a nevüket is elolvashattam xD

Így ezek után el tudom mondani, hogy ha böriben lennék, tuti én faragnék nőt belőlük, főleg a járaiból, az lenne az első! XD)

És nyugi, mind ezt nem rosszból! :D

Tehetségesnek tartom a torkukat xDDDDDDD

Zsuzsika, meg Marika xD

Hmmm fincsii !!4!!!4!

2021. jan. 19. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően csúnyább, de pont ez az érdekes benne, hogy nem sztáralkat.
2021. aug. 20. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem a külső miatt szeretem/szeretjük Dávidot… Az út miatt, amit bejárt. Nekem a nehezebb napjaimon nagyon sok motivációt jelent a zenéje. Amikor fel szeretném adni, arra gondolok, hogy ő nem tette.
2022. nov. 12. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!