Marsalkó Dávidban mi a fenét szeretnek az emberek főleg a csajok?
Első kérdés: az ki?
*google percek*
Ja, hogy a Halott pénz (én csak forintnak hívom). Egy zenéjét nem hallottam eddig és semmi különleges nincs benne.
Én csak azt tudom, hogy mindig Marslakónak olvasom a nevét, ezért általában megnyitottam a róla szoló cikkeket, azt remélve, hogy lemaradtam az első marslakóról aki hozzánk látogatott, és azóta már ketesztnevet is kapott, aztán mindig elfelejtettem hogy ja ez az a vörös hajú gyerek... de azért gyanús nem? A vörös bolygó... Marsalkó...
Az meg tűnjön már fel neked kérdező, hogy ezek a színpadtól szépülnek annyit, hát ezt már milyen régóta, jaj nagyon régóta!
Szerintem olyan a zenéje, vagyis ahogy "énekelnek", mintha a wc-n ülve nyögnének...
Sajnálatos, hogy ezt éneknek nevezik.
Marsalkó Dávid nem énekel, hanem csak rappel.
(A másik tagnak, Járai Márknak viszont egész jó a hangja!)
Amúgy azt szeretik benne(főleg a tinilibák)hogy magas és csinos az alkata széles a válla.
Amúgy szerintem is hányingerfeje van(A vörös hajszínnel alapból nincs problémám, ha aki viseli, annak helyes az arca!De neki nem az, abszolút nem...), nagy hájfeje, főleg ha röhög, mégnagyobbnak tűnik a feje. Pedig nem is kövér, le van a teste szálkásítva, de mégis "fejre hízik" v nemtom mi. Meg azok a "szép", félméteres lófogak, amik miatt szinte már be se tudja csukni a száját... Szörnyű a pali.
20/nő
Azt mondja széles a válla xD
A lányok között ?
Vagy hogyan érted ?
Még női testalkatra sem jönne be xD
A böriben ő lenne az első, aki Márkból Mari lenne ;)
És ahogy mondod!
Jól bánik a szájával, nyelvével, torkával, fogával stb, azt ott bent is tudná hasznosítani xD
(A banda(?) nevét már hallottam, meg a rádióban is, sokszor miattuk kapcsolok el.
De hogy most láttam a fejüket, azt a maszkulin vállukat, testalkatukat, meg a nevüket is elolvashattam xD
Így ezek után el tudom mondani, hogy ha böriben lennék, tuti én faragnék nőt belőlük, főleg a járaiból, az lenne az első! XD)
És nyugi, mind ezt nem rosszból! :D
Tehetségesnek tartom a torkukat xDDDDDDD
Zsuzsika, meg Marika xD
Hmmm fincsii !!4!!!4!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!