Volt valaki kedden Muse koncerten? És miért van az.
Figyelt kérdés
hogy ahol én álltam a kiemelt részen, kb mindenki csak állt mint a f_sz, még a pörgősebb, zúzósabb számoknál is?2019. jún. 2. 00:24
1/3 anonim válasza:
lehet lefagytak attól, amit láttak. meg tudnám érteni, zseniális volt minden. én a B szektor elején álltam, ott és annak környékén ahova elláttam, mindenki tombolt, ugrált, énekelt, szóval nem tudom, hogy ott, ahol te álltál miért nem. amúgy ezt leszámítva, neked hogy tetszett a koncert? :)
2/3 anonim válasza:
Naná, hogy voltam. Egyszerűen fenomenális volt! Mind a képi világában, mind a hangzás 10*. Csupa, csupa szuperlatívusz. Bevallom, talán életem egyik legjobb koncertjét láttam. Egyetlen nehezményem, hogy az emberek nem folytak ki az ajtókon, talán nem is tudják miről maradtak le. - Szerintem messze ez volt a legjobb koncert Budapesten, amit valaha egy csapat lenyomott itt nekünk, és talán még meg sem érdemeljük még Őket!
3/3 anonim válasza:
Voltam, csak ülőszektorban, de nem ez egyáltalán nem volt baj, mert igaz, hogy kicsiben, de jól láttam, és természetesen hallottam az egészet.
Ez volt a harmadik Muse koncertem, és ez tetszett a legjobban. Nagyon sokan eljöttek, a 2007-eshez képest, ahol az elfelezett Aréna felét se töltötte ki a közönség....annyira nem volt még akkor itt Magyarhonban ismert a Muse, holott külföldön telt házak előtt léptek fel.
Elég vegyes volt a rajongók életkora, ahogy elnézegettem, láttam 12 éves forma kissrácot és 70 körüli öregurat is.
Káprázatos volt ez az est, nem fogom elfelejteni, az tuti: mind a zene, mind a látvány. De a kritikusok is pozitívan nyilatkoztak erről a koncertről.
Szóval, úgymond itt aki nem lakott jól, az nem is volt éhes!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!