Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki volt már BTS koncerten?

Ki volt már BTS koncerten?

Figyelt kérdés
Most júniusba Londonban és Párizsban is lesz BTS koncert,és nagy szerencsémre sikerült egy jegyet kapnom, dehát sajnos mivel egy jegy kicsit félek hogy egyedül nem e veszek el ott a rengetegbe. Sosem voltam még ilyen nagy koncerten, vagy stadionban egyáltalán. És a legjobb hogy angolul sem tudok :( . Aki volt már hasonló kaliberű nagy koncerten attól megszeretném kérdezni hogy mikorra érdemes oda érni a stadionhoz ülő helyre szól a jegyem, vagy különösen számít e nekem ilyenkor hogy mikor kezdenek be engedni, be e lehet vinni szelfi botot,vagy csak a telefont,elég egyértelmű lesz e hogy a stadinon belül merre kell hogy menjek,még ugy is hogy szinte nulla a nyelvtudásom. Esetleg van e valami fontos tapasztalatotok egy ilyen eseménnyel kapcsolatban. Ha esetleg van közöttetek olyan személy akinek szintén sikerül a junius első párizsi koncertjére még jegyet kapni velük szívesen találkoznék, hátha még szerencsém is van és közös szektorban leszünk :) a válaszokat előre is köszönöm.

2019. máj. 24. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Ugyan én nem voltam, én nem is megyek

[:"(], de pont a napokban olvastam/néztem ilyen videókat.

A stadion szabályzatában benne van, hogy miket lehet bevinni. Van, ahol még vizet sem szabad, van, ahol még kaját is lehet. De érdemes beszerezni addigra egy átlátszó kis házi/övtáskát, általában ilyenekkel járnak az emberek koncertekre, nagyon sok helyre ilyennel lehet menni. Illetve ha akarsz mérhet vásárolni, akkor min. 5 órával legyél ott előtte. Ha csak a koncertre, akkor is minimum 2 órával előbb legyél ott: megkeresed a helyed, átjutsz a tömegen, elmész pisilni, képeket csinálsz stb. És powerbanket mindenképp vigyél! Videózz le minimum 1 számot végig, mert még később jó lesz mire emlékezni... :)

Amit néztem videót, abban azt mondta a csaj, hogy ha nem tálalod a helyed, akkor segítenek, de nem tudom, hogy ezt hogy s mint.

Remélem segítettem!! Ha valami van még, írj akár privátban.

sok szerencsét uwu❤

2019. máj. 25. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❤️
2019. máj. 30. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Közben találtam magyar videókat is:3

2019. máj. 30. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!