Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan zenész, akit túlérté...

Van olyan zenész, akit túlértékeltnek tartotok?

Figyelt kérdés
Nem ilyenek, hogy Kis Grófo, hanem akik tényleg elismertek.
2019. jún. 1. 11:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Freddie Mercury
2021. jún. 7. 21:15
 22/28 A kérdező kommentje:
Na, érdekes. Köszi. Engem csak az idegesít, hogy Freddie Mercury mellett a többi Queen-tagról senki nem beszél, mintha ők nem is lennének tehetségesek. Meg ha bármit megfogalamzol, ami negatív, akkor lehurrognak. Volt pár éve egy kérdező, aki megfogalmazta, hogy FM interjúit nézte, és szerinte tök bunkó volt a riporterekkel. Egyetértek vele, és ezt úgy mondom, hogy szeretem a Queent, a családom si szereti, és még egy queenes flashmobban is részt vettem. De persze a kérdezőt lehurrogták, mert hogy mondhat ilyet. Amúgy én olvastam FM életrajzát, és szerintem sok baj volt vele, például az is, hogy sokáig nem árulta el a párjának, hogy AIDS-es, ami azért elég nagy szemétség szerintem.
2021. jún. 12. 17:59
 23/28 A kérdező kommentje:
Meg mások is vannak, akik tőle kapták el, például a szakácsa vagy ki. Ez azért messze nem szimpatikus.
2021. jún. 12. 17:59
 24/28 A kérdező kommentje:
De persze a kérdés a tehetségre irányult. Szóval a Queen-tagok tehetségesek, nem csak ő.
2021. jún. 12. 18:00
 25/28 A kérdező kommentje:
Bocs a sok külön válaszért, na. :D
2021. jún. 12. 18:00
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Kurt Cobain
2021. aug. 4. 20:12
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem az összes nyálas pop/indie énekes, akit én ismerek (Ariana, Miley, Taylor Swift, Justin Bieber,), meg az összes létező KPop együttes, iszonyatosan karakter nélküli hulladék.
2021. aug. 4. 21:33
 28/28 A kérdező kommentje:
Ők mitől indie-k?
2021. dec. 12. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!