Már elkéstem azzal, hogy zenész legyek?
Sose add fel az álmaidat!
Hulk Hogan 80évesen futott be, mint dobos, igaz, nem is létezett ilyen személy, én találtam ki neked, hogy jobb legyen neked, dobolj csak cimbi, dobolj!
Mennyi idős vagy?
Én 21 éves koromig SEMMIT nem zenéltem, de úgy voltam vele, mint te. 21 évesen a NULLÁRÓl elkezdtem dobolni, és igen keservesen ment évekig. DE nem hagytam fel a dologgal
....
Azóta eltelt jó pár év, 12 CD-anyag, 700 koncert itthon, külföldön is. Én magam nem végeztem semmilyen zeneiskolát, de akikkel zenélek, azok mind jazz-tanszakot végeztek a Zeneművészeti Egyetemen. Idén pl. az Opus jazz klubban játszom kétszer, a Budapest Jazz klubban is, több tv-felvételben szerepeltem. Úgyhogy hajrá, a lényeg, hogy te mennyire érzed magadénak a dolgot.
A hangszer mondjuk nehéz ügy lesz, na meg a gyakorlási lehetőség. A megfelelő tanár is mindenképpen szükséges.
Az első hangszereim... na nem is mondom :)
Azóta négy dobcuccom is van, a legfelső kategóriájú tányérok, több szett (Sabian HH,AA,Signature; Meinl Byzance; Zildjian K,A, ha mond valamit...)
Na hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!