Hogyan kell ezt kiénekeli?
Figyelt kérdés
Mint a Whitney Houston - I will always love you dalban 0:54-nél amikor olyan magas, vékony, lágy hangon mondja hogy ‘you’. Igen, észre vettem, hogy már előtte is fejhangban volt, de valamiért nekem nem megy. Ezt hogyan tudnám kiénekelni én is? Van valami tippetek, hogy hogyan tudnám sikeresen elénekelni? :)
2019. máj. 24. 18:05
1/3 anonim válasza:
1. Pitch shifter
2. Lélegezz héliumot
3. Énektanulás évekig...
2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen maga Whitney Houston is héliumot lélegzett be, nincs olyan énekes aki ne így énekelne, ez köztudott. Bocsi #1-es, de legközelebb valami olyan információt mondj amit még nem tudunk. Azon kívűl, hogy héliumot lélegezzünk be, tudtok valami módszert ami megkönnyíti a dolgunkat abban hogy ilyen hangot is kiénekelhessünk?
2019. máj. 25. 18:07
3/3 anonim válasza:
Gyakorolni kell, lehetőleg tanárral. Egyre feljebb és feljebb kell menni, azaz megpróbálni, mert a hangodnak van egy fizikai korlátja fent is és lent is. Ez a hangterjedelmed. Ezt a két véget kell megkeresni és kigyakorolni, hogy minden hang közötte magabiztosan menjen. Ez lehet, hogy sokáig fog tartani, de megéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!