Csak szerintem borzasztó kínos az AWS nevű zenekar viszlát nyár című száma?
És még ebbe is belekötnék:
"gumicukor rock zene tinilányoknak"
Amennyiben a lányok azért hallgatnak egy előadót, mert az illető jól néz ki, akkor egyetértek. Viszont minden más esetben hagyjuk már ezt a lekezelő baromságot, hogy a lányok nem nem dönthetik el, mi a rock/metál zene, és amit nagy számban lányok hallgatnak, az rossz, mert Józsit kinézik, ha ő is ezt hallgatja.
Ne szóld le azt, ami nem tetszik, mert megbánthatod azokat, akik viszont szeretik. El lehet mondani, hogy bocs, ez nekem nem jön be, nem tetszik, de az már bunkóság (szerintem), hogy taszítónak, hitványnak mondod. Neked ez nem tetszik, nagy cucc, lépj túl rajta, éld az életed, és hallgasd azt, ami neked tetszik.
Nagyon sok zene nekem is tetszik, a legszívesebben kitörölném őket az egész világból, de nem mondom, hogy sz*r, undorító, visszataszító, stb. Mert valaki azt szereti, és valaki ugyanezt gondolja arról a zenéről, amit viszont én szeretek.
Ezért vagyunk egyéniségek, mert más az ízlésünk, mást szeretünk, és mást utálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!