10. Mustapha
9. Sheer heart attack
8. Keep yourself alive
7. Backhat
6. Breakthru
5. Bicycle race
4. Fat bottomed girls
3. I´m in love with my car ❤
2. Bohemian rhapsody
1. Don´t stop me now
Igen, most eléggé össze-vissza írtam mindent, tudom. :D Meglepő módon az én listámon nem a Bohém rapszódia az első. Ez kicsit fura, mert eddig más listájánál mindig csak azt láttam, hogy az első ..... Bohemian Rhapsody!
Számomra azért első a Don´t stop me now, mert ha meghallgatom ezt a számot mindig jó kedvű leszek. Különleges hangulata van, ilyet más zenénél nem igazán érzek. Imádom a gyors ritmusát, a dallamát, a szövegét... A gitárszóló a vége felé.. az csodálatos! Freddie hangja pedig elképesztő. Egyszerűen fantasztikus.
De az összes Queen számnak van egy különleges hangulata, olyan... misztikus. Valahogy másmilyenek, mint a többi.
Egy Queen rajongó, aki imád sokat írni.
1. Spread Your Wings
Sajnos a többit nem tudom sorrendbe állítani, mert képtelen vagyok rá de itt van a másik 9:
2. March Of The Black Queen
3. Friends Will Be Friends
4. Ride The Wild Wind
5. Death On Two Legs
6. Liar
7. The Prophet’s Song
8. Nevermore
9. One Year Of Live
10.Save Me
Őszintén szólva meglepően nehéz volt összeállítani ezt a top 10-et, mert egy csomó másik számukat szeretem pl: Bohemian Rhapsody, Innuendo, One Vision, Seven Seas Of Rhye, If You Can’t Beat Them Join Them, Breakthru, Headlong, Dragon Attack, The Show Must Go On, Was It All Worth It... és szerintem nem folytatom tovább mert soha nem érek a végére.
Igaz most Queen számokról beszélünk, de szeretnék egy dalt megemlíteni Freddie Mercury szólómunkásságából, ez pedig az In My Defence. Ez egy 10+1 a listámon :)
Én is leírnám a top 10-et...:)Nagyon nehéz dönteni
1.Somebody to love
2.Killer queen
3.The show must go on
4.Who wants to live forever
5.Too much love will kill you
6.Action this day
7.White queen
8.Save me
9.It’s a hard life
10.Bohemian rhapsody
Ez a sorrend kb napról napra változik,mindig más a kedvenc,de sose tudom megunni:)
Nem tudom sorrendbe rakni, mert hangulatfüggő, hogy éppen mire van szükségem..😊
Bohemian Rapsody
Love Of My Life
Mother Love
Another One Bites Of Dust
Killer Queen
Show Must Go On
Somebody To Love
Don't Stop Me Now
We Are The Champions
We Will Rock You
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!